Catalunya Diari

El 'No Surrender Festival' supera ja els inscrits de l'edició anterior

La tercera edició del festival compta amb la col·laboració del club de fans del ‘Boss’ més important d’Europa

Imatge d'arxiu del 'No Surrender Festival'
Imatge d'arxiu del 'No Surrender Festival' | LleidaDiari.cat

El No Surrender Festival ha cridat l'atenció de la premsa internacional. La tercera edició del certamen, que se celebra aquest dissabte 29 de juny a Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell), ha despertat l'interès de professionals estrangers, com és el cas de la corresponsal a Europa del centenari diari nord-americà 'The Wall Street Journal', Sara Germano.

En una comunicació amb el promotor i impulsor del No Surrender Festival, Josep Maria Pons, Germano ha revelat que el mitjà de comunicació cobrirà l'esdeveniment, que enguany aplegarà més d'un miler de músics interpretant la cançó 'Glory Days' de Bruce Springsteen.

Se supera la xifra de l'any passat

Josep Maria Pons es mostra satisfet del ritme de les inscripcions. «A hores d'ara, hem superat la xifra de l'any passat en aquestes mateixes dates i ja hem sobrepassat el miler de persones apuntades». La jornada del No Surrender Festival s'iniciarà el dissabte 29 de juny a les 8.00 hores amb l'arribada dels músics i el muntatge dels instruments. A partir de les 11.30 hores, es realitzarà l'assaig dels músics i cantants. A la tarda, a partir de les 16.00 hores tindrà lloc la gravació de bateries, baixos, guitarres, teclats, vents i cantants per separat. L'enregistrament del videoclip es produirà entre les 19.15 i les 21 hores.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari