Catalunya Diari

Nord-americans, australians i japonesos s’interessen per participar en el No Surrender Festival

El festival d’homenatge a Bruce Springsteen presentarà el vídeo de la segona edició el dimecres 5 de setembre

Imatge general de la segona edició del No Surrender
Imatge general de la segona edició del No Surrender | LleidaDiari.cat

L'organització del No Surrender Festival ha rebut peticions per participar de seguidors nord-americans, australians i japonesos. El festival d'homenatge a Bruce Springsteen, que se celebra a la localitat lleidatana de Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell), ha tingut ressò fins i tot a Nova Jersey, on va néixer el 'Boss', i des d'on també s'han interessat per l'esdeveniment. El No Surrender Festival presentarà el vídeo de l'enregistrament de la cançó «Badlands», protagonista de la segona edició del festival, amb una festa que se celebrarà el dimecres 5 de setembre a les 20.30 hores al restaurant L'Estoneta Sala Boss de Vilanova de Bellpuig (en cas de pluja, l'acte tindrà lloc al poliesportiu de Vilanova).

A l'acte, hi assistirà Fernando Castillo, que actua com ambaixador del No Surrender Festival a Madrid per fer promoció del festival. El vídeo de la cançó «No Surrender», que es va interpretar i enregistrar l'any passat ja ha arribat a les 565.000 visualitzacions a Youtube, tot i que l'organització assegura que comptant les descàrregues la xifra supera el milió. El festival comptarà a partir d'ara amb el suport de la Diputació de Lleida, que entra a formar part dels patrocinadors del No Surrender Festival.

Imatge general del primer festival
Imatge general del primer festival | LleidaDiari.cat

 

La Diputació de Lleida se suma a Maquinària Agrícola Vicens, Moritz, Schweppes, Diageo, Cal Valls, Cerveseria Matoll i Torrons i Mel Alemany. El caràcter internacional que està adquirint el No Surrender Festival es constata en els seguidors que està acumulant el festival a les xarxes socials, on la majoria de nous adeptes són estrangers.

Una segona edició de rècord

La segona edició del No Surrender va aplegar el 29 i 30 de juny d'enguany més de 5.000 persones, de les quals 1.083 eren músics vinguts d'arreu del món. La localitat del Pla d'Urgell va multiplicar per quatre la seva població habitual durant aquest cap de setmana. Un dels moments més intensos del festival es va produir quan els 1.083 músics procedents de vuit països van enregistrar la cançó 'Badlands' del 'Boss', arribant a la capacitat màxima d'inscripcions previstes.

Músics de totes les edats van tocar el tema «Badlands» sota la batuta d'Antoni Tolmos. El promotor i impulsor del 'No Surrender Festival', Josep Maria Pons, va valorar molt positivament la resposta de participació en la segona edició. «Hem aconseguit crear un públic fidel i un rècord de músics inscrits de forma natural i espontània. Sabem que la gent ha gaudit i això és la nostra major satisfacció». Pons va destacar la importància de situar una localitat lleidatana com Vilanova de Bellpuig, amb 1.200 habitants, al mapa del món gràcies a l'esdeveniment.


Comentaris

envia el comentari