Catalunya Diari

Nou concurs de pessebres a Lleida durant el Nadal

Nou concurs de pessebres a Lleida durant el Nadal| Redacció - Fotografia: Núria M. Torrebella

 

bases

Pel que fa al Concurs General, els concursants hauran de inscriure el seu pessebre a algun dels grups que contemplen les bases: diorames, familiars tradicional o artístics, esglésies, entitats, monumentals, centres escolars, aparadors i originals. Les inscripcions poden formalitzar-se personalment a l’Oficina de Turisme de Lleida (carrer Major ,31), mitjançant la pàgina web de l’Agrupació o també a l’adreça de correu electrònic pessebristeslleida@gmail.com. El termini d’inscripcions finalitzarà el divendres, 20 de desembre.
 
Pel que fa al grup de diorames, els concursants hauran de presentar-lo, sense inscripció prèvia, el dilluns 16 de desembre, de les 18.00 a les 20.00 hores al pati gòtic de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (Plaça Catedral), on quedaran exposats fins el 6 de gener de 2014.
 
En quan als XXXIX concurs Infantil i Juvenil, els participants hauran de presentar els seus pessebres el dimarts 17 de desembre, de 17.00 a 19.00 hores, al pati de l’Àrea Infantil i Juvenil de la Biblioteca Pública, on quedaran exposats fins el 6 de gener de 2014. 
 
Els jurats respectius valoraran els pessebres presentats i atorgaran els corresponents premis. El lliurament de guardons tindrà lloc en l’acte de Cloenda del Cicle de Nadal, el diumenge 12 de gener de 2014, a les 11.30 hores a l’Auditori Enric Granados.


Comentaris

envia el comentari