Catalunya Diari

Nou llargmetratges d'11 nacionalitats competiran a la Secció Oficial de la 23a Mostra de Cinema

El certamen se celebrarà a Lleida del 27 de març al 2 d'abril
Fotograma de la pel·lícula 'Nieve negra' | LleidaDiari.cat

Nou pel·lícules d'onze nacionalitats diferents competiran a la Secció Oficial de Llargmetratges de la 23a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, organitzada per l'Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà de Lleida i que se celebrarà a la capital del Segrià del 27 de març al 2 d'abril. Els films a concurs són Nieve Negra (Argentina-Espanya 2017), dirigida per Martín Hodara; Viejo calavera (Bolívia-Qatar 2016), de Kiro Russo; Santa y Andrés (Cuba-França-Colòmbia 2016), de Carlos Lechuga; Mañana a esta hora (Colòmbia-Canadà 2016), de Lina Rodriguez; La región salvaje (Mèxic 2016), d'Amat Escalante; La mujer del animal (Colòmbia 2015), de Victor Gaviria; El rey del Once (Argentina 2015), de Daniel Burman; Clever (Uruguai 2015), de Federico Borgia i Guillermo Madeiro, i Aquí no ha pasado nada (Xile 2016), d'Alejandro Fernández Almendras. Tots aquests títols es projectaran en el marc de la Mostra, entre els dies 30 del març i 2 d'abril.

Una de les pel·lícules que competiran en la Secció Oficial de Llargmetratges de la 23a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya és la coproducció argentino-espanyola Nieve negra, protagonitzada per Ricardo Darín, Leonardo Sbaraglia, l'actriu catalana Laia Costa i Federico Luppi. El film, que s'estrenarà a Catalunya, es projectarà el dijous 30 de març en el marc de la inauguració del certamen, que tindrà lloc a la Llotja de Lleida. 

 

Un any més la Secció Oficial de Llargmetratges estarà patrocinada per Movistar+, que a més lliurarà el Premi al Millor Llargmetratge. En aquesta edició, el jurat de la Secció Oficial de Llargmetratges de la Mostra estarà integrat per Jorge Meyer, Manuel Pérez Estremera i Héctor Zampaglione.Comentaris

envia el comentari