Catalunya Diari

En marxa la nova convocatòria 'Buc-Lab 2022' de Lleida

Una iniciativa orientada a donar suport a la creació i difusió de les formacions musicals emergents de la ciutat

El Departament de Joventut de l'Ajuntament de Lleida ha convocat per segon any consecutiu el projecte 'Buc-Lab' i els Bucs musicals 'El Mercat'. Aquesta iniciativa està orientada a donar suport a la creació i difusió de les formacions musicals emergents de la ciutat de Lleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El programa, dirigit als joves d'entre 14 i 30 anys, inclou:

• Tutoria, acompanyament personal i assessorament musical per part del personal tècnic dels Bucs que s'encarregaran d'aportar experiència i consells a les propostes seleccionades, a més d'acompanyar-los als assajos, gravació i/o preparació del directe.

• De manera puntual es comptarà amb els serveis tècnics d'agents externs als bucs i ampli coneixement del sector.

Segons les prioritats establertes per l'artista, es confeccionarà un calendari de treball consensuat amb els tècnics dels bucs, que pot incloure:

• Residència als nostres bucs d'assaig.

• Gravació d'un EP en el nostre estudi.

• Preparació del directe (stage a escenari).

• Formació en difusió, comunicació i management dins del sector.

• Actuacions a espais culturals de la ciutat.

Imatge dels bucs d'assaig de Lleida
En marxa la nova convocatòria 'Buc-Lab 2022' de Lleida | LleidaDiari.cat

Totes les candidatures participaran en una fase selecció

Totes les candidatures participaran en una fase selecció de la qual se'n triarà un màxim de 6 propostes, que passaran a les audicions de la fase final. En aquesta fase final, un jurat format per músics i professionals relacionats amb el sector musical escollirà un màxim de tres propostes, que passaran a formar part del projecte "Buc-Lab".

El jurat valorarà els següents ítems: capacitat de creixement del projecte, vinculació de l'artista en el teixit musical lleidatà, disponibilitat horària, posada en escena, qualitat artística, qualitat tècnica i originalitat. La inscripció és gratuïta i les persones interessades a participar hauran d'omplir el següent formulari, que trobareu en aquest enllaç: https://forms.gle/rk6b37nREJDSjZc26

La inscripció s'ha de presentar abans del dia 11 de desembre de 2021 (inclòs). Podeu tenir més informació a Bucs d'Assaig El Mercat, plaça Sant Jordi s/n, 25001, Lleida. (Antic mercat municipal de la Bordeta).

L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 4 de la tarda a 9 del vespre, i dissabtes, de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 9 del vespre. Tel: 973204593. Correu electrònic: [email protected] // Web: www.paeria.cat/joventut


Comentaris

envia el comentari