Catalunya Diari

Arriben noves propostes per gaudir dels encants de la Seu Vella aquesta setmana

El Consorci programa pel dimarts la Nit de Lluna plena al Claustre i pel cap de setmana dues passejades més per descobrir l’Aigua oculta al Turó

El Consorci del Turó de la Seu Vella ha programat per aquesta setmana dues propostes diferents amb sengles activitats a desenvolupar entorn el monument patrimonial.

Dimarts és el torn d'una nova edició de les 'Nits de Lluna plena al Claustre', amb què es proposa una visita diferent i sensorial per aproximar-se i compartir el patrimoni de tots en un espai tan suggeridor, al voltant d'una activitat que gira entorn el teatre, la música, la poesia, la dansa, el cinema i altres activitats culturals.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La nit del 21 de setembre, els assistents podran gaudir d'un concert de música de cambra, adreçat a tots els públics, a càrrec de Pop Piano Quartet, formació que presentarà el programa 'Love Songs', una proposta plena d'èxits d'artistes i de cançons conegudes del pop internacional amb els arranjaments del pianista Eduard Espinet.

El preu de l'entrada és de 2 euros

El quartet està integrat per Conxa Boyero (violí), Eduard Boleda (viola), Ònia Tomàs (violoncel) i Eduard Espinet (piano i arranjaments). L'activitat començarà a les 21.30, tot i que el monument restarà obert mitja hora abans, i el preu de l'entrada és de 2 euros, la qual es pot adquirir a través de la plataforma www.ticketara.com.

De cara al cap de setmana, 25 i 26 de setembre, d'11 a 12.30 h, el Consorci de la Seu Vella proposa fer una passejada pel Turó per descobrir diferents indrets relacionats amb l'aigua, tant en temps antics com en l'actualitat, i per donar a conèixer algunes petites històries que s'hi amaguen.

 

Combinar diferents aspectes en una única acció

Sota el nom de 'L'Aigua oculta al Turó', l'activitat tracta de combinar diferents aspectes en una única acció: la descoberta d'alguns elements patrimonials presents al Turó i no inclosos habitualment en les visites guiades; la potenciació de la terrassa del Castell del Rei, com el millor mirador de la ciutat i observatori del territori, i la col·laboració amb el Museu de l'Aigua en la difusió del patrimoni.

Durant el recorregut, els assistents que hagin fet la reserva prèvia, visitaran la Casa de la Volta (Seu Vella), el pati i la terrassa del Castell del Rei, així com els Pous de gel. El preu de l'activitat és d'11 euros, ja que inclou l'entrada al monument i la visita guiada.


Comentaris

envia el comentari