Catalunya Diari

Núria Graham en concert a l’Espai Orfeó dins la programació Sala Cat

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors

Imatge de Núria Graham
Núria Graham en concert a l’Espai Orfeó el dissabte 29 de maig a les 20h dins la programació Sala Cat | LleidaDiari.cat

Núria Graham estarà en concert a l'Espai Orfeó el dissabte 29 de maig a les 20.00 hores del vespre. Aquest concert forma part de la programació del cicle de concerts SALA CAT organitzat per L'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

A la catalano-irlandesa Núria Graham l'hem vist créixer davant nostre des que va llançar aquelles 'First Tracks' que evidentment no anaven a ser les últimes: encara era una adolescent, però agafava la guitarra i li sortien cançons com si ja sabés què havia de ser de gran. Després van arribar 'Bird Eyes' i 'Does It Ring a Bell?', dos LPs per acabar de veure-la com a membre de la família.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Però ella té la seva pròpia família, és clar: a la part irlandesa ens la presenta en el videoclip de 'Connemara', nou single dream pop (¿o pop a seques?) Que la confirma definitivament com una compositora 360º a la qual la cubeta folkie se li queda molt petita. Després de jugar un paper vital en el debut d'Amaia, en aquest 2020 ha publicat 'Marjorie', la seva confirmació definitiva.
 

Informació Covid-19

S'ha elaborat un protocol sanitari per tal que l'Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors. Informem que se seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l'espai, serà obligatori l'ús de mascareta i la rentada de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l'accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.


Comentaris

envia el comentari