Catalunya Diari

L'obra 'Set of Sets' arriba al Teatre de la Llotja de Lleida

Aquests dos ballarins porten a Lleida el seu últim espectacle, una coreografia de dansa contemporània

El Teatre de la Llotja de Lleida acollirà el pròxim dissabte 7 de març l'obra 'Set of Sets', un espectacle de dansa contemporània, dirigit per Guy Nader i Maria Campos i coproduït pel Mercat de les Flors.

Recentment, aquesta obra ha estat la guanyadora del premi de dansa 'Ciutat de Barcelona 2019' per unanimitat del jurat, per la seva qualitat compositiva i per l'excel·lència del treball, ja que requereix una gran exigència física i de concentració.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S'introdueixen en la idea de l'infinit i amb un interès constant per la repetició

En aquesta obra s'introdueixen en la idea de l'infinit i amb un interès constant per la repetició. Aquest treball té com a objectiu col·locar l'atenció del públic sobre la percepció del temps, la memòria i les experiències viscudes.

'Set of Sets' recrea la repetició i el ritme en el moviment d'uns cossos que desafien la gravetat; aquesta repetició és una metàfora de la naturalesa repetitiva i de les mateixes experiències, així com l'exploració del concepte de persistència. És un espectacle de treball conjunt, de precisió i de rigor. Les entrades (16 € la general i 12 € la reduïda) es poden adquirir al web de La Temporada, a les taquilles del Teatre de la Llotja, l'Escorxador i l'Auditori i a l'oficina de Turisme de Lleida.

Guy Nader i Maria Campos

Maria Campos i Guy Nader col·laboren junts des del 2006. El seu treball ha estat presentat i valorat a diferents festivals tant estatals com internacionals. També han estat convidats a crear espectacles per a diverses companyies europees, on creen Fall Seven Times a Tanzmainz, i reben el premi de teatre a Alemanya 'Der Faust 2017'.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari