Catalunya Diari

Restaurant Margotte obre a Lleida amb una cuina mediterrània amb tocs d’autor

Tots els plats de la carta estan elaborats amb productes de proximitat i de qualitat

Porta del restaurant Margotte
Porta del restaurant Margotte | LleidaDiari.cat

Lleida va acollir la setmana passada la inauguració del nou restaurant Margotte, ubicat al carrer Rovira Roure 24 de Lleida, que marca una diferència en el concepte gastronòmic lleidatà, apostant en tots els seus plats per a una cuina mediterrània amb tocs d'autor i elaborats amb productes de proximitat.

Segons els responsables, aquest concepte fa que restaurant Margotte sigui un «concepte gastronòmic diferent i innovador, apostant per un estil glamurós i íntim». L'obertura del restaurant, afegeixen, respon a l'evolució dels gustos dels lleidatans per la gastronomia, per trobar en cada plat uns sabors concrets i innovadors a l'oferta gastronòmica existent a hores d'ara a la ciutat. En definitiva, és un restaurant que a més a més de la qualitat gastronòmica que el diferencia, és un espai íntim, de trobada, de conversació i de negoci.

L'àmplia oferta de la carta

La carta del Restaurant Margotte es caracteritza per la seva àmplia oferta i varietat, pensada per a tots els gustos. De primer i per compartir, es poden degustar diversos plats entre els quals destaquen la taula de formatges tant nacionals com francesos, les navalles a la brasa o l'steak tàrtar de vedella.

Aquesta carta es completa amb una varietat de peixos frescos o de carns de primera qualitat i una llarga llista de vins per aconseguir un immillorable maridatge. Restaurant Margotte a més del seu menjador amb una capacitat per a 40 persones, disposa també d'un reservat per a capacitat màxima de deu persones que el fa ideal per a reunions d'empresa o familiars, trobades, entre altres. 

Interior del restaurant Margotte
Interior del restaurant Margotte | LleidaDiari.cat

 

El grup d'hosteleria lleidatà Grupo Rita

El Restaurant Margotte és gestionat pel grup d'hosteleria lleidatà Grupo Rita, creadors quatre restaurant més a la ciutat de Lleida: Clea Tushé, situat al bell mig de la ciutat (Plaça Cervantes) i que a l'estiu es pot gaudir d'actuacions musicals a l'aire lliure, Rita Cokó, per degustar algunes de les millors tapes de Lleida, Macao, cuina japonesa amb fusió amb cuina mediterrània i Kaoma, innovadora cuina xinesa-peruana. En un futur Grupo Rita té la intenció de continuar amb la línia gastronòmica ja iniciada de seguir sorprenent els lleidatans amb noves iniciatives que responguin a nous gustos gastronòmics.

El menjador del restaurant Margotte
El menjador del restaurant Margotte | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari