Catalunya Diari

Obren una nova convocatòria Buc-Lab 2021 a Lleida

Aquesta iniciativa de la Regidoria de Joventut de la Paeria i del servei municipal dels Bucs musicals 'El Mercat'

Imatge d'un buc musical de Lleida
Nova convocatòria Buc-Lab 2021 | LleidaDiari.cat

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lleida obre una nova convocatòria del Buc-Lab 2021. Aquesta iniciativa, juntament amb el servei municipal dels Bucs musicals 'El Mercat' està orientada a donar suport a la creació, creixement i difusió de les propostes musicals emergents de la ciutat de Lleida.

El programa s'adreça a joves músics d'entre 14 i 30 anys, sigui a títol individual o grupal. Les propostes musicals han de tenir un repertori complet de cançons pròpies.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Què programa d'acompanyament artístic?

· Residència durant el 2021 als Bucs d'assaig.

· Gravació d'un EP a l'estudi dels Bucs.

· Preparació del directe (stage a escenari).

· Formació en difusió, comunicació i management dins del sector musical.

· Actuacions a espais culturals de la ciutat.

· Tutoria i assessorament musical per part del personal tècnic dels bucs. Els professionals s'encarregaran d'aportar experiència i consells a les persones seleccionades a més d'acompanyar-los als assajos, gravació i preparació del directe. De manera puntual es comptarà amb els serveis tècnics d'agents externs als bucs i amb un ampli coneixement del sector.

Diferents fases

En una primera fase d'entre totes les candidatures rebudes se seleccionaran un màxim de 6 propostes. En una segona fase, aquestes sis propostes hauran de realitzar una audició davant un jurat format per músics, professionals relacionats amb el sector musical i/o tècnics i responsables municipals. El jurat valorarà els següents ítems: capacitat de creixement del projecte, posada en escena, qualitat artística, qualitat tècnica i originalitat. Finalment, el jurat triarà, com a màxim, 2 de les propostes que es presentin, les quals formaran part del projecte durant tot el 2021.

Inscripcions

La inscripció és gratuïta. Les persones interessades hauran d'omplir el següent formulari per inscriure's. La data límit d'inscripció és el diumenge 28 de febrer de 2021 (inclòs).


Comentaris

envia el comentari