Catalunya Diari

Obren l'Espai Cavallers després del tancament per la Covid-19

Amb relació a les mesures de seguretat, a la galeria disposen de material de protecció individual per a tots aquells visitants

Cartell de l'esdeveniment

Amb motiu de la posada en marxa de la fase 1 del Pla de desconfinament, aquest passat dimarts 19 de maig es va reobrir la galeria Espai Cavallers de Lleida «amb molta il·lusió i moltes ganes de tornar a saludar-vos».

I ho ha fet amb la inauguració de l'exposició 'A & D, A d'Art i D de Dona', plenament recomanable per als que encara no l'heu vist. Amb relació a les mesures de seguretat per la Covid-19, a la galeria disposen de material de protecció individual per a tots aquells visitants.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'exposició que es va ajornar de l'artista Josep Maria Cazares

D'altra banda, durant el mes de juny podreu veure l'exposició que es va ajornar de l'artista Josep Maria Cazares, que té com a títol 'Nocturn' i l'obertura de la qual us informaran pròximament. Al mes de juliol es podrà veure l'exposició de l'artista Lily Brik amb el títol 'Vultus' i, al setembre, «s'esperen moltes més exposicions totes igualment engrescadores i que esperem no us decebran».


Comentaris

envia el comentari