Catalunya Diari

La Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran obre convocatòria del programa de suport a la creació

Aquesta nova edició compta amb més de 100 ajudes, valorades en més de 80.000€, i estan dirigides a formacions musicals novells i emergents de Catalunya

Un any més la xarxa de Cases de la Música destina un seguit d'ajudes, en les següents àrees: composició, duta a terme en col·laboració amb l'SGAE; enregistrament en estudi; producció de directes; creació de videoclips; a més de l'oportunitat d'actuar en els escenaris Cases de la Música al Mercat de Música Viva de Vic, a l'Estepa Mediterrània, circuit off de la Fira Mediterrània de Manresa i en els escenaris locals del projecte KM.0.

En aquesta edició s'han inclòs una sèrie de novetats en el programa com ara l'elecció del Grup Casa de la Música 2022, un projecte d'acompanyament a una proposta musical valorat en 10.000 €. A més a més, també es comptarà amb una nova ajuda, que consisteix en la gravació d'un directe en el format «lives», anomenat RAW Sessions.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pel que fa a la selecció, les propostes seran escollides per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de l'entorn de cada delegació, a més de per l'equip motor de les Cases de la Música. La resolució es farà pública el dia 10 de gener i s'anunciarà a través de la web de Cases de la Música, www.casadelamusica.cat.

Imatge del cartell de la Casa de la Música de Lleida
La Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran obre convocatòria del programa de suport a la creació 2022 | LleidaDiari.cat

Més de 700 formacions musicals s'han inscrit a les darreres convocatòries

El Programa de Suport a la Creació s'ha convertit en un dels elements principals d'activitat de la xarxa de Cases de la Música i permet arribar pràcticament a tot el territori català. Més de 700 formacions musicals s'han inscrit a les darreres convocatòries i grups com ara la Sra.Tomasa, Ginestà, Tribade, Maruja Limón juntament amb artistes com Sara Roy, Suu, Queralt Lahoz,- entre moltes altres-, han gaudit d'aquest programa en edicions anteriors.

Recordem que un total de 9 grups van estar becats a la passada convocatòria de la Casa de la Música de Lleida, que va obtenir un gran èxit de participació, amb 129 candidatures procedents de 31 formacions novell i emergents.

Suport i col·laboradors

La Casa de la Música de les Terres de Lleida compta amb el suport de l'Ajuntament de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l'Institut Català de les Empreses Culturals, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Sistemas Digitales Ricoh.


Comentaris

envia el comentari