Catalunya Diari

L’OJC recupera el concert 'Cordes a l’aire, Veus al vent', a l’exterior de la Seu Vella

El concert, ajornat el mes de juliol pel confinament al Segrià, tindrà lloc finalment aquest diumenge 30 d’agost a la Plaça de la Sardana

Imatge de la mezzosoprano Marta Infante
Marta Infante serà una de les artistes que actuaran a Lleida | LleidaDiari.cat

La mezzosoprano Marta Infante i el baríton Toni Marsol, dos internacionals cantants lleidatans, juntament amb membres de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC), recuperen l'activitat musical de l'OJC aquest diumenge, 30 d'agost.

L'actuació tindrà lloc a la Plaça de la Sardana de la Seu Vella de Lleida, amb entrada gratuïta sota reserva prèvia, a les 20.30h. El concert estava programat inicialment el mes de juliol, però es va haver d'ajornar a causa del confinament al Segrià.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una vetllada musical on veus i instruments de corda dialoguen

L'OJC ha preparat una vetllada musical on veus i instruments de corda dialoguen, proposant als espectadors àries i duets d'autors que no necessiten gaires presentacions. Música de Mozart, Händel, Vivaldi, Rossini... entre d'altres, de la mà de la mezzosoprano Marta Infante i el baríton Toni Marsol, dos internacionals cantants lleidatans que actuen al costat d'alguns dels músics de la nostra orquestra, l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, l'OJC.


Comentaris

envia el comentari