Catalunya Diari

Onze candidatures per a la plaça de director/a del Museu de Lleida: diocesà i comarcal

Onze candidatures per a la plaça de director/a del Museu de Lleida: diocesà i comarcal| Redacció - Fotografia: Generalitat de Catalunya

El Consorci del Museu de Lleida: diocesà i comarcal ha rebut un total d’11 candidatures per cobrir la plaça de director/a. El concurs públic per a la provisió del càrrec es va convocar el passat 17 de desembre de 2014.

La Comissió de Valoració creada per coordinar el procés ha admès les 11 candidatures presentades ja que totes elles compleixen els requisits de presentació i els criteris tècnics demanats per participar al concurs.

Els candidats han presentat també una memòria amb un anàlisi de les funcions del lloc convocat i un estudi de millora organitzativa o funcional del Museu de Lleida que també ha estat valorada pels membres de la Comissió.

En els propers dies, s’entrevistarà als/les candidats/es finalistes i la Comissió de Valoració farà una proposta final al plenari del Museu de Lleida que presideix el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. La Comissió Executiva del Museu de Lleida designarà, a proposta de la presidència, el/la candidat/a que es consideri més adient, persona que rellevarà a la directora Montse Macià, qui va renunciar al càrrec al desembre.

Les persones interessades poden consultar l’acta de constitució de la primera reunió i el desenvolupament de tot el procés al web del Museu.


Comentaris

envia el comentari