Catalunya Diari

'OT 2020', en marxa i amb noves dates oficials

El popular concurs de TVE ha anunciat quan s'iniciaran els càstings

'OT' iniciarà aquest 7 d'octubre els seus càstings | OT

'Operación Triunfo' arrenca aquest 7 d'octubre amb el seu primer càsting. El programa recorrerà diverses ciutats espanyoles per trobar els escollits que formaran part d'aquesta nova edició, que començarà a principis de 2020.

Barcelona acull la primera fase del càsting

L'equip de càsting tornarà a ser capitanejat per Noemí Galera que visitarà Barcelona, Las Palmas de Gran Canaria, València, Palma de Mallorca, Màlaga, Sevilla, Bilbao, Santiago de Compostel·la i Madrid. L'objectiu d'enguany és trobar les millors 16 veus del país, que entraran a l'acadèmia per intentar guanyar el concurs, però amb l'objectiu clar de poder iniciar una trajectòria musical. En l'edició del 2020 cap participant tindrà la possibilitat de representar Espanya a Eurovisió, ja que serà TVE qui esculli per via interna, amb l'objectiu d'enviar al certamen a un artista consagrat.

L'equip de càsting busca 16 concursants | RTVE

 

Càsting en streaming

La primera prova de selecció per als aspirants a entrar en l'Acadèmia d'OT serà el dilluns 7 d'octubre a Barcelona. En aquesta primera fase, els candidats cantaran a capela durant un mínim de 30 segons enfront de l'equip de professionals liderat per Noemí Galera. Els aspirants sabran al moment si passen a la segona fase. Una de les novetats més esperades és que per primer cop en la història del programa, la primera i segona fase del càsting es podran seguir en streaming a través del canal oficial de YouTube d'Operació Triunfo.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari