Catalunya Diari

Organitzen un concert homenatge a l'estimat i traspassat Àlex Casademunt

L'homenatge portarà per nom 'Otra oportunidad', tema que l'artista va gravar a duo amb el seu germà

El pròxim 24 de juliol, al WiZink Center de Madrid, tindrà lloc l'esperat homenatge a Àlex Casademunt, un concert on grans artistes del panorama nacional i internacional, a més de molts amics de l'artista, es reuniran per recordar i homenatjar-lo.

Després de la gran pèrdua de l'artista el passat 2 de març, molts són els companys i cercles pròxims que s'han sentit amb la necessitat de retre-li un homenatge, i quina millor manera de fer-ho que en el que sempre els va unir: la música.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del cartell del concert d'Àlex Casademunt
Organitzen un concert homenatge a l'estimat i traspassat Àlex Casademunt | LleidaDiari.cat

David Bustamante, Marta Sánchez, Pancho Céspedes, Merche, Chenoa, Marta Botía, Nuria Fergó, Manu Tenorio, Natalia, Roser, Verónica Romero, Alejandro Parreño, Naim, Mireia, Geno Machado, Javián, Papa Joe, Flanagan i Alejandra, són alguns dels artistes i amics confirmats en l'esdeveniment, el qual serà presentat per Nina i en el qual també participarà el seu germà, Joan Casademunt.

L'homenatge portarà per nom 'Otra oportunidad'

L'homenatge portarà per nom 'Otra oportunidad', tema que l'artista va gravar a duo amb el seu germà, Joan Casademunt, cançó que veia la llum fa tot just una setmana i la qual serà el fil conductor d'un preciós i merescut homenatge que sens dubte es convertirà en una altra oportunitat de sentir-prop i retrobar-se amb ell i la seva música.

Les entrades estaran disponibles a https://www.wegow.com/es-es/nr/conciertos/otra-oportunidad-concierto-homenaje-a-alex-casademunt


Comentaris

envia el comentari