Catalunya Diari

Organitzen un nou joc d'escapament virtual a Lleida i l'adapten a la llengua de signes

Les famílies només han de connectar-se al perfil d'Instagram d'aquesta empresa de la ciutat

L'empresa d'oci lleidatana Bluescaperoom organitza per aquest dimarts a les 17.00 hores de la tarda un nou joc virtual per tal d'entretenir als infants que es troben confinats a casa amb motiu de l'estat d'alarma.

Després de l'èxit de la primera edició de la setmana passada en la qual els participants havien de trobar les pistes que els portessin fins a la vacuna contra el coronavirus, ara arriba una proposta molt diferent basada en la temàtica pirata. Ara bé, en aquesta ocasió comptaran amb una ajuda especial que facilitarà l'adaptació al joc de tots els infants, fins i tot, a aquells que tinguin una discapacitat auditiva.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Se suma a la iniciativa l'empresa #Binomils, experta en accessibilitat auditiva

En aquest sentit, des de Bluescaperoom expliquen que s'ha volgut sumar a aquesta iniciativa l'empresa #Binomils, experta en accessibilitat auditiva, i ho farà amb la interpretació en llengua de signes en directe a través del seu perfil d'Instagram. D'aquesta forma, les persones amb dificultats auditives podran realitzar l'activitat amb les mateixes possibilitats que la resta.

Famílies, no us ho penseu dues vegades i a les 17.00 hores d'aquesta tarda seguiu el vídeo en directe de Bluescaperoom a Instagram i ajudeu-los a superar el repte pirata. Pels que estiguin interessats en la retransmissió en la llengua de signes, només hauran de connectar-se al seu torn des d'una altra pantalla d'un dispositiu al compte de #Binomils i començar a gaudir d'aquesta activitat que, com a mínim, farà oblidar el confinament durant una bona estona.


Comentaris

envia el comentari