Catalunya Diari

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell amplia el seu Festival de Música Terres de Lleida

En total, tindran lloc 6 concerts de cambra que s’afegiran a les actuacions ja anunciades als Centres Cívics de Lleida ciutat

Després de la presentació fa pocs dies del seu nou Cicle L'OJC als barris de Lleida l'OJC continua desplegant ara el seu extens i ambiciós programa d'acció inclòs en el Festival de Música OJC – Terres de Lleida, ideat per arribar a les poblacions de la demarcació de lleidatana i al màxim de sectors possibles de la societat.

En total, tindran lloc 6 concerts de cambra que s'afegiran a les actuacions ja anunciades als Centres Cívics de Lleida ciutat. Amb el ferm propòsit d'arribar a tothom, els municipis escollits comprenen des de poblacions molt petites a altres de mitjanes. Concretament, els concerts de cambra de l'OJC visitaran ara Sant Llorenç de Morunys, Bossòst, Granyena de Segarra, Peramola, Camarasa i Bellver de Cerdanya. Hi actuaran diverses formacions de cambra integrades per membres de la Julià Carbonell com el Quartet Matisse, el Trio Meraki, l'Ensemble VII, el Pop Piano Quartet o el Trio Orfeu.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La primera cita anirà a càrrec del Pop Piano Quartet. Serà aquest diumenge, 23 de maig, al claustre de l'Església de Sant Llorenç de Morunys. El quartet està format per Conxa Boyero, violí, Eduard Boleda, viola, Ònia Tomàs, violoncel i Eduard Espinet, piano.

Imatge de l'OJC
L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell amplia el seu Festival de Música OJC – Terres de Lleida | Igor Studio

L'inici d'un nou reguitzell de concerts

Serà l'inici d'un nou reguitzell de concerts que formen part de l'extens i prolífic programa d'activitats del Festival de Música OJC -Terres de Lleida, dut a terme per l'OJC des del mes d'octubre, amb el propòsit de portar la música arreu i, sobretot, a tots els àmbits de la societat.

Tot i la pandèmia provocada per la Covid-19, l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida vol que els amants de la cultura puguin seguir gaudint d'aquest bé essencial a través de la música. Per aquesta raó l'Orquestra lleidatana va presentar el passat octubre aquest seu primer Festival de Música– Terres de Lleida que ara amplia amb més activitats musicals repartides novament per tot el territori.


Comentaris

envia el comentari