Catalunya Diari

Pablo Carbonell presenta divendres a Tàrrega el seu nou disc

Pablo Carbonell presenta divendres a Tàrrega el seu nou disc| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tàrrega

 Dalt l’escenari, l’antic líder del grup Los Toreros Muertos compareixerà únicament amb la companyia de la seva guitarra Cangrenosa, protagonitzant un recital nu, íntim i proper.
 
El versàtil Pablo Carbonell és un artista de llarg recorregut que ha deixat empremta en el món de la música, el cinema, la televisió i el teatre. Nascut a Cadis, Carbonell va començar la seva carrera al costat de l’actor Pedro Reyes i participà al programa televisiu 'La bola de cristal' assolint la fama encapçalant la formació Los Toreros Muertos. Company del Gran Wyoming en aplaudits programes com 'Caiga quien caiga', Carbonell també ha despuntat com a director de cinema i actor de televisió i teatre.
 
Malgrat el pas dels anys, Pablo Carbonell manté intacta la seva personalitat artística traspuant humor i teatralitat. Com a cantautor ha editat diversos àlbums com Aceitunas y estrellas (2000) o Rock'n roll Alimaña (2004). L’artista és un animal escènic que enganxa el públic per la seva gosadia. El concert de Tàrrega és coorganitzat per Chao Management i la Regidoria de Cultura. 
 
Preu de les entrades
- Anticipada a Telentrada: 10 euros
www.telentrada.com · 902 10 12 12
 
- A taquilla, 12 euros
Teatre Ateneu (Plaça del Carme, 12) des d'una hora abans del concertComentaris

envia el comentari