Catalunya Diari

El 'Pac Família Aplec' convida als lleidatans a viure la festa a casa

Lot de Caragols d'Almacelles, vi Raimat i cervesa San Miguel a Bon Preu Esclat i Plusfresc

Imatge d'arxiu d'una caragolada
Lot de Caragols d'Almacelles, vi Raimat i cervesa San Miguel a Bon Preu Esclat i Plusfresc | LleidaDiari.cat

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll), Caragols Almacelles, Raimat, San Miguel i les cadenes de supermercats Bon Preu-Esclat i Plusfresc, han posat en marxa el Pac Família Aplec perquè els penyistes i lleidatans en general puguin gaudir de l'esperit de la festa durant tot el mes de maig amb caragolades a casa.

El lot de la promoció, pensat per a quatre persones, inclou un quilo de caragols, una ampolla de vi negre Raimat Abadia i sis cerveses San Miguel per 15 euros; i es pot adquirir als supermercats Bon Preu - Esclat i Plusfresc de Lleida, a partir d'aquest divendres, dia 8 de maig, i fins al dia 30 de maig.

 

Un concurs a les xarxes socials

La Federació de penyes completa la campanya amb un concurs en les xarxes socials que convida els penyistes i lleidatans a publicar a Facebook i Instagram fotografies de les seves caragolades. El premi, visita al celler Raimat i dinar per a dues persones al Restaurant de la Fecoll, i dos lots de productes de cada una de les marques col·laboradores Raimat i San Miguel. Es poden consultar les bases a www.aplec.org .

Ferran Perdríx considera que «tot i que la pandèmia de la Covid-19 ens obliga a traslladar l'Aplec del Caragol al mes d'octubre, pensem que les caragolades a casa poden mantenir l'esperit de la festa durant el mes de maig». Així mateix, el president de les colles lleidatanes vol agrair la generositat dels patrocinadors i col·laboradors de la festa en aquesta campanya.

Previst pel 9, 10 i 11 d'octubre

La Federació de Colles de l'Aplec del Caragol ha ajornat el XLI Aplec del Caragol de Lleida, previst pel quart cap de setmana de maig als dies 9, 10 i 11 d'octubre, «sempre que no suposin cap risc per a la salut dels collistes i visitants», va explicar el president de la Fecoll, Ferran Perdrix a començaments d'abril. Així, aquesta edició coincidirà amb la trobada de l'Aplec de Tardor, que habitualment es realitza durant una única jornada, el primer o segon diumenge d'octubre.


Comentaris

envia el comentari