Catalunya Diari

Packs turístics per promocionar la Festa de Moros i Cristians de Lleida

Packs turístics per promocionar la Festa de Moros i Cristians de Lleida| Redacció - Fotografia: Turisme de Lleida

 

L’Ajuntament de Lleida, l’Associació de Moros i Cristians i Tuky’s Travel han presentat aquest dimecres els dos packs turístics que s’oferiran per als dies 14, 15 i 16 de maig per promocionar la Festa de Moros i Cristians de Lleida, que celebra aquell cap de setmana i aprofitant que el dilluns serà festiu. L’objectiu és, doncs, atreure visitants de fora de la ciutat perquè coneguin i gaudeixin de la festa, puguin participar-hi i, alhora, descobreixin i visitin el patrimoni de Lleida com el Turó de la Seu Vella, el Castell dels Templers, el Museu de Lleida, així com la gastronomia lleidatana.

En aquest sentit, s’ofereixen dues propostes. A la primera, amb l’estada d’una nit en un dels tres hotels que es proposen (de diumenge a dilluns), es podrà participar en la desfilada i la batalla i s’inclou dinar en un restaurant del Centre Històric amb un menú de plats tradicionals de la ciutat i un sopar-picnic a la Seu Vella. El dilluns es farà una visita teatralitzada al Castell de Gardeny i es farà un tast de productes autòctons de Lleida al mateix equipament cultural.
 
La segona proposta, amb l’estada de dues nits en dos hotels que es proposen (de dissabte a dilluns), inclou dissabte un vermut medieval a la plaça Sant Francesc, visita guiada a la Seu Vella, un dinar en un restaurant del Centre Històric i assistir a les ambaixades a la plaça Paeria, on moros i cristians entren a la ciutat. Diumenge i dilluns inclou el mateix que la primera proposta.
 
Es pot realitzar la reserva a través de l’agència de viatges Tuky’s Travel fins al 13 de maig del 2016. Per la seva banda, Turisme de Lleida farà difusió d’aquesta iniciativa al seu web, les seves xarxes socials, a la xarxa de Ciutats AVE i als mitjans de comunicació especialitzats en turisme cultural. 


Comentaris

envia el comentari