Catalunya Diari

La Panera de Lleida acull un nou taller formatiu artístic fins al febrer

L'objectiu d'aquestes dues sessions és establir un diàleg entre la pràctica artística i la pedagogia del procés creatiu

Imatge de la façana de la Panera de Lleida
Projecte Encaixa’t- Tallers formatius a càrrec de l’artista Itziar Okariz a la Panera de Lleida | LleidaDiari.cat

El Centre d'Art La Panera de Lleida inicia dels del 19 de gener i fins al 4 de febrer el projecte 'Encaixa't', amb tallers formatius i d'artista amb Itziar Okariz i Bildi Gràfiks. Segons han informat des del mateix centre d'art, l'objectiu d'aquestes dues sessions és establir un diàleg entre la pràctica artística i la pedagogia del procés creatiu de l'artista Itziar Okariz i de l'Estudi de disseny Bildi.

Amb la finalitat d'iniciar dues produccions d'artista en format dispositiu per a infants de 0 a 3 anys que es traslladaran i s'activaran a les escoles. Concretament amb ells es treballaran diferents conceptes que ens aproparan al nostre entorn des del llenguatge del so i la impressió.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Treballar partint de la pràctica del procés creatiu de l'artista permet que emergeixi la diversitat individual de cadascú, en forma i contingut. L'activació de la peça consta de tres moments: la descoberta dels objectes i de l'artista, l'experimentació a través del joc i, finalment, la producció. Aquesta darrera producció és diferent en cada ocasió; depèn dels infants i del seu procés creatiu i narratiu. La flexibilitat i l'obertura pedagògiques del projecte fan que les produccions siguin diverses i hi convisquin la individualitat i la col·lectivitat. La producció ens aporta la reflexió i el coneixement del concepte en clau contemporània i genera pensament crític.

La formació està reconeguda pel Departament d'Ensenyament

La formació està reconeguda pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat Catalunya a través del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià. A més a més, està dirigit a tota la comunitat educativa d'educació infantil de 0 a 3 anys. Com és un taller virtual, el dia abans tots els participants incrits rebran un l'enllaç per a poder connectar-se al taller que, cal destacar, és gratuït.
 


Comentaris

envia el comentari