Catalunya Diari

Els paquets turístics de l’Aplec 2020, ja a la venda

Fins a tretze alternatives diferents per conèixer la festa gastronòmica lleidatana

Aplec del Caragol
Imatge d'una de les colles de l'Aplec | LleidaDiari.cat

L'agència oficial de la Fecoll, Azul Marino Viajes, ha posat ja a la venda les diferents propostes per gaudir del XLI Aplec del Caragol que se celebrarà del 22 al 24 de maig.

Són tretze les opcions per conèixer l'Aplec que van des de la possibilitat de fer algun àpat al restaurant del recinte a gaudir d'un paquet turístic que, a més de proporcionar la indumentària adient, dóna opció a degustacions dins les colles i a poder conèixer el patrimoni sociocultural de la ciutat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els preus oscil·len des dels 9 euros per un tiquet degustació de tapa de caragols més la beguda al restaurant colla Forasters, als 168 euros pel paquet estàndard de cap de setmana més car, que inclou una nit d'allotjament per a dues persones. Les reserves es poden fer a https://www.viajesazulmarino.com/aplec-del-caragol-2020

Paquets de dia o de Cap de Setmana de la Colla Forasters

Paquets d'un dia

  

gaudir de la festa

És un pack de dia que inclou barret de penyista, tapa/degustació de caragols amb beguda, una degustació de cervesa o refresc en tres colles diferents, un vermut a l'espai Yzaguirre, un tiquet del tren turístic i l'entrada a alguns monuments de la ciutat. Els altres paquets d'un dia són el Bàsic, que per 30 euros ofereix el mateix que el Minipack més una samarreta unisex de visitant oficial de l'Aplec; el Minipack Menú que inclou, per 38 euros els adults i 25 els infants, un menú al restaurant de l'Aplec Forasters, un barret de penyista, un tapa de caragols- amb pa i allioli; amb beguda, cervesa o refresc en tres colles diferents, un vermut, un tiquet del tren turístic i l'entrada a alguns monuments.

A més, hi ha el Pack Intermedi amb samarreta unisex, "panyoleta", barret, dinar-menú al restaurant de la colla Forasters, degustació en 3 colles diferents i vermut a l'espai Yzaguirre, tiquet del tren turístic i entrada lliure a alguns monuments per 46 euros -adults, i 33 euros-infants. Finalment, el Pack de dia Complet de la Colla Forasters inclou el mateix que el Pack Intermedi més un tastet/degustació de caragols, pa i allioli amb beguda. El preu, 55 euros -adults i 42 euros-infants.

Paquets de cap de setmana

  

 packs weekend

Sis opcions per menjar al restaurant Colla Forasters

Passar per l'Aplec i fer algun àpat al restaurant de la colla Forasters, ubicat al pavelló de vidre, es possible amb alguna de les sis opcions que s'ofereixen. Si només es vol fer un tastet o degustació de caragols, amb pa i allioli, es pot fer per 9 euros.

El preu inclou la beguda (vi, cervesa o refresc). Les possibilitats per dinar a l'Aplec (dissabte o diumenge) impliquen adquirir un Tiquet Menú, per 25 euros, que proposa dos plats a escollir, a més de les postres i la beguda. Els plats són amanida especial Aplec, caragols amb samfaina, caragols a la gormanda, blanc i negre amb seques, bacallà gasejat amb allioli i fricandó amb vedella amb bolets. A aquesta opció se li pot afegir, per 6 euros més, el barret de collista, una consumició de cervesa o refresc en 3 colles i un vermut a l'espai Yzaguirre.

Hi ha també un Menú Degustació per 30 euros. El menú consta d'una Amanida especial Aplec, caragols a la cassola amb costella de porc, caragols amb salsa de tomàquet i ibèrics, caragols amb samfaina i caragols a la gormanda. Les postres, caragol de nata. El preu inclou pa, allioli i vinagreta i la beguda (aigua, vi, refresc o cervesa). Aquesta opció, per quatre euros més, s'ofereix una degustació de tapa de caragols amb beguda, el barret de collista i la consumició d'un refresc o cervesa en tres colles, a més d'un vermut a l'espai Yzaguirre.

Sopar a l'Aplec la nit del dissabte

Finalment, es pot venir a sopar a l'Aplec la nit del dissabte i gaudir d'un menú per 15 euros que inclou coca de recapte o pizza, degustació de caragols, llonganissa a la brasa o bacallà fregit, patata a la brasa, mousse de llimona amb fruits vermells, allioli i pa i aigua, vi o refresc/cervesa. El menú infantil (dinar dissabte i diumenge) inclou macarrons, escalopa amb xips, gelat, pa, aigua o refresc i surt per 11 euros.


Comentaris

envia el comentari