Catalunya Diari

El Pati de l'IEI posa música a les festes amb el cicle 'Temps de Nadales'

La Coral Romanesa Miorita ha estat l'encarregada d'inaugurar una iniciativa que és oberta a qualsevol formació vocal de qualsevol nivell, només fent reserva prèvia

El Pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs és l'escenari, des d'aquest diumenge, de 'Temps de nadales', una iniciativa nova d'enguany que convida a cantar amb motiu de les festes nadalenques.

La iniciativa se celebrarà fins al 31 de desembre i té com a objectiu obrir l'IEI a la ciutadania i que aquesta retrobi el sentit tradicional i més popular del cant de les nadales al carrer, fent-ho, a més, en un espai emblemàtic i decorat com cal per a l'ocasió, com és el Pati.

La Coral Romanesa Miorita de Lleida ha estat l'encarregada d'inaugurar el cicle

La Coral Romanesa Miorita de Lleida ha estat l'encarregada d'inaugurar el cicle, i en els dies vinents ja han confirmat la seva participació la Coral del Col·legi Santa Anna (aquest dilluns dia 20), l'Institut Torre Vicens (dimecres 22), la Coral Llum de Veus de Pardinyes (dijous 23), la formació Be1 Bad (divendres 24) i el Grup Encantades (dimarts 28).

Aquells que estiguin interessats a participar en la iniciativa, només han de fer reserva prèvia del dia i l'hora trucant al telèfon 973 271 500. L'experiència és oberta a qualsevol formació vocal de qualsevol mena, edat, procedència, nivell artístic, amb l'única obligació que el repertori sigui de nadales, interpretades en qualsevol idioma.

A més, i per tal que l'activitat es desenvolupi sota els paràmetres de les cantades de Nadales de tota la vida, no hi ha equipament tècnic, ni escenari, ni cap altre element més enllà de la instal·lació lluminosa nadalenca del Pati, que ofereix un entorn sorprenent i acollidor. Les formacions canten sense amplificació, a peu de pati durant un temps màxim d'una hora, i el públic també està a peu dret.


Comentaris

envia el comentari