Catalunya Diari

Pau Donés, cantant de Jarabe de Palo: «Només penso en l'aquí i l'ara»

L'artista assegura estar molt feliç amb la seva nova gira musical
Cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés | @jarabeoficial

Pau Donés, el cantant de Jarabe de Palo, està en plena gira per Espanya. En una entrevista a ‘El Español’, explica que se sent com mai: «Imagina't que ets un nen i et diuen que aniràs quinze dies a Eurodisney i podràs pujar a totes les atraccions que vulguis una vegada i una altra». El cantant està molt il·lusionat amb aquesta gira amb la qual viatjarà per Espanya i per mig món. La seva passió per la música fa que s'oblidi del càncer que sofreix des de fa un parell d'anys: «Al càncer li dedico només cinc minuts al dia».

El cantant assegura que els mitjans li donen més importància a la seva malaltia que ell mateix: «Jo passo d'ell i vaig a la meva bola fent el que m'agrada». Pau parla del concert que va fer a Barcelona en el qual va assistir el seu professor preferit i destaca que un mestre pot arruïnar-te la vida o pot convertir-la en alguna cosa apassionant, com li ha passat a ell. L'artista gaudeix del moment que viu i no fa plans per al futur. «Només penso en l'aquí i l'ara, en res més» i explica que fa una «vida completament normal». Pau assegura estar vivint una «vida de collons» pel que fa als seus concerts, el seu llibre, el seu nou disc, les seves regates i els seus gossos, entre altres. «El que estic vivint ara és l'hòstia» sentència Pau Donés.

El cantant pensa que la seva situació personal i el fet que agradi a molta gent han fet que la seva tornada als escenaris hagi estat un èxit. En ser preguntat sobre si ha necessitat ajuda psicològica, Pau explica que ni tan sols va al psicòleg perquè es treu «una motxilla» cada vegada que escriu una cançó. Els seus concerts s'han convertit en una teràpia per al cantant que l'ajuda i fa que la seva malaltia sigui una mica més suportable.Comentaris

envia el comentari