Catalunya Diari

El Petit de Cal Eril presenta el seu 8è disc a l’Espai Orfeó de Lleida

Aquest concert forma part de la programació de Curtcircuit, impulsada per l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya

El Petit de Cal Eril s'ha consolidat com un nom clau de l'escena musical de l'última dècada. Sempre en una recerca constant de canvi, sense importar-li les conseqüències, filant així un discurs propi i intransferible. Presenta el seu vuitè disc: 'N.S.C.A.L.H.', sigles que amaguen la frase 'No Sabràs Com Acabarà La Història'.

Un treball que transita en la temporalitat de la història i la relativitat del temps. Quantes històries caben dins d'un instant? Quants moments hi ha dins del temps? Aquí tot és efímer i etern a la vegada i ho descobrirem en directe a Curtcircuit el 18 de desembre a l'Espai Orfeó de Lleida.

Aquest concert forma part de la programació de Curtcircuit, impulsada per l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), i està coproduït per la Fundació Orfeó Lleidatà.

Imatge d'El Petit de Cal Eril
El Petit de Cal Eril presenta el seu 8è disc, aquest dissabte 18 de desembre a l’Espai Orfeó | LleidaDiari.cat

Informació Covid-19

D'acord amb les noves mesures Covid, als concerts amb servei de bar a l'Espai Orfeó, es requerirà als assistents una de les 3 opcions següents:

1) Certificat COVID digital (aplicació La Meva Salut).

2) O, prova diagnòstica negativa en relació amb la COVID-19 realitzada en les últimes 72 hores en el cas de les proves RT-PCR, i en les últimes 48 hores en el cas dels tests d'antígens (certificat de prova diagnòstica).

3) O, que la persona titular s'ha recuperat de la COVID-19 en els darrers sis mesos després d'un resultat positiu obtingut mitjançant una prova diagnòstica considerada vàlida per l'autoritat competent (certificat de recuperació). D'aquesta condició estan exonerades les persones menors de 12 anys que no tinguin limitat, per raó de l'edat.

Suport i col·laboradors

Aquesta actuació compta amb el suport de l'Oficina de Suport a les Iniciatives Culturals (OSIC), Estrella Damm, Fundació SGAE, l'Ajuntament de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs. Venda d'entrades a https://entradas.codetickets.com/entradas/el-petit-de-cal-eril-orfeo-lleidata/22383/curtcircuit/online


Comentaris

envia el comentari