La pintura d’en Joan Carles Ferrer s'exposa a la Fecoll

Les obres es podran visitar des d'aquest divendres fins al 28 de febrer
Joan Carles Ferrer
Joan Carles Ferrer | LleidaDiari.cat

La sala polivalent de la Federació de Colles de l’Aplec exposa una quinzena d’acrílics, olis i aquarel·les de l’artista Joan Carles Ferrer. La mostra restarà oberta durant tot el mes de febrer amb unes obres que plasmen, majoritàriament, animals en moviment i, de vegades, jugant amb els reflexos de les seves imatges.

 

Ferrer (Lleida, 1976) va iniciar-se en l’art de la pintura a l’escola Marisol de Pardinyes i ara perfecciona la seva tècnica de creació d’imatges, moviment i reflexos als tallers creatius Traç, una activitat que li serveix com a teràpia. Ferrer comparteix també la seva experiència amb altres joves del Club Social La Brúixola de l’Associació Salut Mental Ponent.

 

L’artista lleidatà assegura que la pintura és una vàlvula d’escapament i que li encantaria dedicar-s’hi professionalment. L’any 2012 ja va exposar les seves primeres obres a la sala Manolo Calpe de la Fecoll. Set anys més tard torna al mateix espai per mostrar la seva evolució.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

El nou servei de la Fecoll

L'espai social de la Federació de Colles de l'Aplec (C/Obradors, 2) estrena nou servei de restauració de la mà de la Mar Garcia amb una oferta gastronòmica variada i la cuina de mercat com a base. Així, al nou espai Racó del Caragol es pot degustar un menú de migdia setmanal per onze euros (IVA inclòs), amb primer i segon plat a escollir entre cinc o sis opcions -sempre amb caragols cuinats de diferents maneres; més les postres, també amb diverses possibilitats. Completa el menú el servei de pa, vi, aigua. A més, tots els dijous hi haurà 'Arròs de costella de porc, llonganissa i carxofa'.

 

El nou servei de restauració ofereix sopars per grups per encàrrec que, a més i de manera opcional, poden estar amenitzats amb la música i veu d'en Xavi Boira. El preu és de 25 euros (IVA inclòs) i es pot encarregar qualsevol plat. Paella, cabrit, sarsueles, espatlles... una opció, la del menjar per encàrrec, que també funciona pels dinars entre setmana. Sens dubte, un nou servei que estarà ple d'èxits!

 



Comentaris

envia el comentari