Catalunya Diari

‘Polzet’ de Zum Zum Teatre arriba al Teatre Municipal de l'Escorxador

En el marc de la programació de tardor-hivern de LaTemporada Lleida

Imatge de l'obra Polzet de Zum Zum Teatre
‘Polzet’ de Zum Zum Teatre arriba al Teatre Municipal de l'Escorxador | LleidaDiari.cat

El Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida acull aquest diumenge, a les 18.00 hores, l'obra de teatre 'Polzet' de la companyia lleidatana Zum Zum Teatre. Aquest espectacle familiar (+6 anys) es va estrenar al Festival Grec de Barcelona el juliol del 2019 i ara arriba a Lleida després d'haver-la hagut de reprogramar a causa de la CoVID19 en el marc de la programació de tardor-hivern de LaTemporada Lleida.

'Polzet' és el títol d'un conte de Charles Perrault molt popular. Un nen menut i espavilat salva als seus germans després que els seus pares, desesperats per la manca de recursos, els hagin abandonat al bosc. A partir sobretot del concepte d'abandonament, la companyia basca Teatro Paraíso va encarregar a Iñaki Rekarte la seva pròpia adaptació, Pulgarcito, que s'ha estrenat en euskera, castellà i italià. La col·laboració artística entre la companyia lleidatana Zum Zum Teatre i Teatro Paraíso ha fet possible la producció de la versió catalana de 'Polzet'.

 

Especialment ideat per a pares/mares i fills/es

Qui hi busqui el conte de Perrault, l'hi trobarà, però també hi trobaran una versió nova, estimulant, divertida per als nens i commovedora per als adults. El conte s'explica a través de la relació d'un fill (Ramon Molins) amb el seu pare (Jesús Agelet) i és per això que l'espectacle està especialment ideat per a pares/mares i fills/es. Entrades a la venda al web de LaTemporada Lleida a 10€ i 6€, la reduïda.


Comentaris

envia el comentari