Catalunya Diari

Pont teatral a l'Escorxador amb la Mostra d'Arts Escèniques Josep Fonollosa

Pont teatral a l'Escorxador amb la Mostra d'Arts Escèniques Josep Fonollosa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La 24 edició de la Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa 'Fono' ocupa el Teatre de l’Escorxador el propers dies. Les companyies Amics del Circ de Ponent, Bordeta Escènic, Miscel·lània Teatre, l’Associació Catalana de Dansa Lliure i el Grup d’Assaig La Mercè presentaran els seus espectacles en el penúltim cap de setmana de la Mostra, ja que es clou el proper 13 de desembre, després de dos mesos i mig d’escenificacions a càrrec d’una cinquantena de grups de Lleida.

La programació va començar divendres amb l’espectacle 'La Vida és Circo', a càrrec dels Amics del Circ de Ponent. Aquest dissabte és el torn de la comèdia 'I tot això per un pessebre! Cinema terrorífic!', de Bordeta Escènic, que es podrà veure a les 20.30 hores, a la Sala 1.
 
Una comèdia familiar de Miscel·lània Teatre, titulada '36 polzades', es representarà aquest diumenge en dues sessions, a les 12.00 i a les 18.00 hores, a la sala 1.
 
La Mostra continuarà dilluns, amb el muntatge 'Frisos en dansa' a càrrec de l’Associació Catalana de Dansa Lliure, a les 20.30 hores, a la sala 2 del Teatre de l’Escorxador.
 
Aquest intens cap de setmana teatral es clourà dimarts, a les 19.00 hores, amb la representació de 'Besos', una comèdia musical a càrrec del Grup d’Assaig la Mercè.
 
Les darreres representacions de la mostra Josep Fonollosa tindran lloc el cap de setmana següent. L’escenari de l’Escorxador l’ocuparan les companyies 40 i més amb l’espectacle 'Balles amb mi?' (11 de desembre), Gatzara que interpretarà 'La Casa de Bernarda Alba' (12 de desembre), l’Espai Dansa amb 'Aladina' (13 de desembre) i Was-Zah Teatre amb 'Trinxeres' (13 de desembre).


Comentaris

envia el comentari