Catalunya Diari

Pòquer d’asos al Teatre de la Llotja amb 'Les noies de Mossbank Road'

Sílvia Munt dirigeix Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat en aquesta exitosa comèdia sobre l’amistat

Imatge promocional
Imatge promocional | Felipe Mena

Aquest divendres, 7 de desembre, a les 21.00 hores, el Teatre de la Llotja de Lleida acull l'obra de teatre 'Les noies de Mossbank Road' que compta amb un pòquer d'asos: Sílvia Munt dirigeix Clara Segura i Cristina Genebat en aquesta exitosa comèdia sobre l'amistat. 'Les noies de Mossbank Road' explica la història universal dels paradisos perduts i l'amistat. La Di, la Viv i la Rose tenen entre divuit i dinou anys i comparteixen espai a Mossbank Road, casa seva, que es convertirà en un record que les acompanyarà sempre.

La qualitat del text ha traspassat fronteres i, després de la seva estrena al Regne Unit, ha passat per Polònia, els Estats Units, Austràlia i el Canadà. Escrita per l'autora i actriu anglesa Amelia Bullmore, Les noies de Mossbank Road, aquesta reflexiva radiografia de les relacions humanes, ha estat als principals escenaris catalans amb unes excel·lents crítiques. Aquest divendres arriba a Lleida aquesta enginyosa tragicomèdia que tracta amb humor l'amistat, l'amor, la solitud i allò de la vida que resulta inevitable. Entrades a la venda a www.latemporadalleida.cat

Altres importants espectacles previstos a la Llotja de Lleida

Els Pets actuaran al Teatre de la Llotja de Lleida el pròxim 26 d'abril en el marc de la seva nova gira en què presentaran el seu nou treball discogràfic «Som». Lleida és una de les set ciutats que el grup català ha triat per tornar a pujar als escenaris, amb una escenografia i posada en escena acurada. Els de Constantí comencen la gira al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el 16 de desembre amb les entrades exhaurides. Aquest dimarts, s'han posat ja a la venda les entrades per al concert que Els Pets oferiran al Teatre de la Llotja de Lleida. Es poden comprar a través del web latemporadalleida.cat a un preu que oscil·la entre els 29 i els 35 euros.

Després de cinc anys del seu darrer disc d'estudi, Els Pets presentaran un directe que reflectirà un treball acurat, lluminós, juganer, eclèctic i artesanal, un directe exclusiu amb un nombre més reduït d'actuacions de les que acostumen a fer. «Som» són tretze cançons plenes de màgia, tendresa, eufòria i amor per la música. Sota la direcció de Joan Pons, El petit de Cal Eril, Els Pets han decidit apostar per sonoritats contemporànies amb un grapat de cançons memorables i sense farciment. En elles el grup de Constantí regala històries fetes de petits detalls, personatges entranyables que se sobreposen als sotracs de la vida quotidiana amb tossuderia.

  


Comentaris

envia el comentari