Catalunya Diari

Organitzen una jornada de portes obertes al cicle d'Actuació Teatral a Lleida

El dissabte 4 de maig a partir de les 10 del matí a l’Aula Municipal de Teatre

Classe de teatre a Lleida
Classe de teatre a Lleida | LleidaDiari.cat

L'Aula Municipal de Teatre de Lleida ha programat una jornada de portes obertes per aquest dissabte, 4 de maig, per informar del Cicle Formatiu de Grau Superior en Tècniques d'Actuació Teatral a Lleida que s'imparteix al centre. Es tracta d'un títol oficial atorgat per la Generalitat de Catalunya i l'Aula Municipal de Teatre és l'únic centre públic que compta amb aquests estudis a tot Catalunya.

Els objectius del cicle són assolir la preparació física i interpretativa idònia per a l'actuació teatral, aplicar i integrar les tècniques d'interpretació, moviment i veu a l'actuació, assolir la interpretació d'un personatge dins de la dramatúrgia i dotar de solvència creativa i professional als actors i actrius. El Pla d'estudis de l'Aula Municipal de Teatre consisteix en 10 mòduls professionals de 2.000 hores i 2 anys acadèmics. Les sortides professionals són actor- actriu de teatre, actor-actriu en mitjans audiovisuals, especialista en activitats de dinamització i especialista en tècniques d'expressió i comunicació.

La inscripció per a les proves d'accés es pot fer fins al dia 3 de juny

La inscripció per a les proves d'accés (per a la part específica) es pot fer fins al dia 3 de juny a l'Aula Municipal de Teatre, en horari de 9.00 hores a les 14.00 hores. Aquesta prova consta de dos exercicis: un col·lectiu i un individual. A l'exercici col·lectiu l'aspirant treballarà durant 45 minuts un escalfament col·lectiu sota les directrius d'un professor per tal d'expressar la seva capacitat de reacció al treball grupal, la interrelació amb la resta de companys i l'actitud.

En l'exercici individual l'aspirant ha de demostrar les seves aptituds físiques, vocals i interpretatives per a l'actuació per mitjà d'una proposta textual que l'aspirant s'haurà preparat prèviament. Les proves d'accés general tindran lloc els dies 25 i 26 de juny de les 9.30 hores a les 14.00 hores.

Els requisits d'accés són tenir el títol de batxillerat o prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys o bé prova d'accés a grau superior i superar la prova d'accés específica del centre. Les classes tenen lloc de setembre a juny durant dos cursos acadèmics en horari de dilluns a divendres de les 9.00 hores a les 15.00 hores.


Comentaris

envia el comentari