Catalunya Diari

Portes obertes per conèixer el patrimoni arqueològic de Lleida

Portes obertes per conèixer el patrimoni arqueològic de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L’Ajuntament de Lleida organitza durant tot l’any els ‘Diumenges de portes obertes’ amb l’objectiu que la ciutadania i els visitants puguin conèixer el patrimoni arqueològic de la ciutat de Lleida. Així, en el marc d’aquesta iniciativa, es poden visitar amb entrada lliure les Adoberies de la Rambla de Ferran, la casa romana de l’Auditori Municipal Enric Granados, l’Arxiu Arqueològic a Albarès i les muralles medievals que es troben al carrer Anselm Clavé, 47.

Precisament aquest diumenge, entre les 10.30 i les 13.30 hores, es poden visitar de manera gratuïta una d’aquestes propostes divulgatives del patrimoni cultural de Lleida com són les restes de les muralles de Lleida, situades al carrer Anselm Clavé, 47, on els assistents podran conèixer l’evolució del recinte emmurallat de la ciutat, des de l’origen fins a la seva desaparició. En aquest indret encara es conserven restes de les muralles i torres d’època medieval andalusina i cristiana.
 
Es pot consultar el calendari de totes les visites i portes obertes per conèixer el patrimoni arqueològic de Lleida al web http://arqueologiaciutatdelleida.blogspot.com.es/ o demanar informació al correu [email protected]
 
Les visites a l’Arxiu Arqueològic -la propera serà el diumenge 4 de desembre- també són gratuïtes, tot i que cal fer inscripció prèvia trucant al 973 222 641 o 616 962 112.


Comentaris

envia el comentari