Catalunya Diari

INVITACIÓ:

Uneix-te al nou grup oficial de Facebook de LleidaDiari, info al minut del Coronavirus a Lleida. Clica aquí, T'ESPEREM!

Posen a la venda entrades per a una segona funció d''El pare de la Núvia' a la Llotja de Lleida

El pròxim 10 de maig a les 22.30 hores del vespre
La Llotja de Lleida | LleidaDiari.cat

Amb les entrades quasi ve exhaurides de la primera funció d''El Pare de la Núvia ...i pot ser del Nuvi', el Teatre de la Llotja de Lleida posa a la venda les entrades per a una segona funció. Concretament, l'espectacle tindrà lloc el pròxim 10 de maig a les 22.30 hores del vespre a la capital del Segrià. 

 

En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes PujolsPinyol, està d'enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, està a punt de casar-se amb el Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d'en Francesc Ramon.

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

El gendre ideal

Endut per l'emoció, el Francesc Ramon ha organitzat el 'bodorrio' del segle. Ha convidat a amics, coneguts i desconeguts, contractat a la millor companyia de circ per a la canalla, l'orquestra simfònica més important de casa nostra per amenitzar la vetllada i l'empresa de pirotècnia més reconeguda del país per a la traca final.

 

Però tot agafa un gir inesperat quan, el dia abans del casament, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir al Bernat, el seu futur gendre, nou mesos després de la seva última infidelitat... El pitjor malson del Francesc Ramon està a punt de fer-se realitat: i si resulta que els nuvis són també germans? No us ho perdeu!

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari