Catalunya Diari

Pregó confinat del Sr. Postu per la Festa Major de Maig 2020

Aquests dies també podeu gaudir la Casa dels Gegants de forma virtual

Imatge del seguici de la Festa Major de Lleida arribant a la Paeria, en una imatge d'arxiu.
Imatge del seguici de la Festa Major de Lleida arribant a la Paeria. | @FestesLleida

La ciutat de Lleida hauria començat aquest divendres, dia 8 de maig, la seva Festa Major de Maig. No obstant, a causa de l'estat d'alarma decretat pel Govern espanyol i el confinament de tota la població, l'Ajuntament de la població s'ha vist en la necessitat d'ajornar-la. Al seu dia, el regidor de Joventut i Festes de la Paeria, Ignasi Amor, va justificar el canvi de dates perquè no es tenia «cap garantia per celebrar esdeveniments de gran format». És per això que el Consistori ja va avançar el passat 2 d'abril, que ajornava la celebració a una nova data. Finalment es va decidir unificar les Festes de Maig amb les de la Tardor, que tenen lloc per Sant Miquel, al mes de setembre. «Un estalvi per les arques municipals, que es podrà destinar a altres qüestions prioritàries ocasionades per la crisi sanitària», va explicar Amor el dia de l'ajornament.

Pel que fa a les actuacions i concerts que hi havia previstos, el regidor de Festes assegura que després de parlar amb els artistes contractats, «no hi haurà problema per trobar noves dates per les actuacions i concerts quan hi hagi garanties».

Pregó confinat del Sr. Postu

Lleida es quedava enguany sense Festa Major. Però el que no sabíem era que el Sr. Postu ens tenia una sorpresa preparada per aquest divendres: un pregó confinat de les festes de maig 2020. Objectiu: fer-nos pujar l'ànim i alegrar-nos una mica més 'sisquere' a tots els lleidatans i lleidatanes. Ell mateix assegura que com que no hi ha celebració enguany, entén que encara és el pregoner vigent. Cal recordar que el pregoner de les Festes de Tardor 2019 va ser el Sr Postu. No us perdeu el seu discurs!

I recordeu que aquests dies si voleu gaudir dels Gegants de Lleida o de la resta de comparseria festiva de la ciutat de Lleida, podeu gaudir de la Casa dels Gegants de forma virtual.


Comentaris

envia el comentari