Catalunya Diari

El Pot Petit cancel·la les funcions del 3 i 4 de gener al Teatre de la Llotja

A causa de diversos positius Covid dins el grup

El Pot Petit ha emès un comunicat per informar que, a causa de diversos casos positius de Covid dins el grup, cancel·len les funcions previstes per al 3 i 4 de gener de 'És Nadal a dins El Pot Petit' al Teatre de la Llotja de Lleida.

Així mateix, s'ha informat que es retornarà a tothom l'import de les seves entrades a través del compte bancari de la targeta de crèdit que van utilitzar per a la compra. El grup treballa per intentar trobar una data alternativa per acollir El Pot Petit a Lleida. Per a qualsevol dubte referent a les entrades, el públic es pot posar en contacte amb el Teatre de la Llotja a: [email protected]

Les famílies, satisfetes amb el Cucalòcum en petit format perquè segueix oferint opcions lúdiques

El Parc de la Infància i la Joventut de Lleida, el Cucalòcum, ha obert portes aquest dilluns i les primeres famílies que l'han visitat s'han mostrat satisfetes tot i el petit format d'enguany, que ofereix un 60% menys d'activitats que abans de la pandèmia.

«Per nosaltres és genial poder passar el matí aquí, els nens ho necessiten i a fora fa fred», comenta Brisa Burriel, mentre intenta ficar una pilota dins d'un desembussador. «Hi ha menys activitats, però segueix sent una bona opció aquests dies», ja que «a casa costa entretenir-los», reconeix Francesc Culleré mentre juga amb el fill a un joc de taula.

A més, tots dos diuen sentir-se segurs perquè l'aforament està limitat a la meitat, es respecten les distàncies i tothom va amb mascareta. El pavelló 3 de Fira de Lleida ha obert aquest dilluns al matí les portes per acollir la 30a edició del Cucalòcum i la 14a del Cucaesport, en petit format, amb la meitat d'aforament –fins a 750 persones- i una vintena d'activitats. Durant les primeres hores, l'arribada de visitants ha estat constant, però sense aglomeracions i les sensacions han estat «bones».


Comentaris

envia el comentari