Catalunya Diari

Premien a títol pòstum a Pau Donés amb la Medalla d'Or al Mèrit en Belles Arts

També es reconeix al dissenyador Andrés Sardá, que va morir l'any passat, i al cantant Manolo García

Pau Donés a l'inici del concert de Jarabe de Palo a Luz de Gas
El cantant Pau Donés, guardonat a títol pòstum amb la Medalla d'Or al Mèrit en Belles Arts 2020 | LleidaDiari.cat

El govern espanyol ha distingit a 32 personalitats i institucions de la cultura amb la Medalla d'Or al Mèrit en Belles Arts 2020. Així ho ha aprovat aquest dimarts el Consell de Ministres a proposta del ministre de Cultura i Esports, José Manuel Rodríguez Uribes.

Es premia a títol pòstum al cantant de Jarabe de Palo Pau Donés i al dissenyador Andrés Sardá. Entre els guardonats també es reconeix al cantant català Manolo García, així com els actors Álvaro de Luna, Carlos Hipólito, Adriana Ozores, Antonio Resines i Emma Suárez, els directors de cinema Montxo Armendáriz i Álex de la Iglesia o la presidenta del Patronat de la Fundació Federico García Lorca, Laura García Lorca.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Distingeix a les persones i entitats que hagin destacat en el camp de la creació artística

El guardó distingeix a les persones i entitats que hagin destacat en el camp de la creació artística i cultural o hagi atorgat importants serveis al foment, desenvolupament o difusió de l'art i la cultura o en la conservació del patrimoni artístic. Entre d'altres també es premia als músics Gustavo Dudamel i Hans Zimmer, la ballarina Sara Baras, la cantant i actriu Rosario Flores, el ballarí Antonio Canales i la Col·lecció de Cinema i Dret de l'editorial Tirant lo Blanch.


Comentaris

envia el comentari