Catalunya Diari

El prestigiós Quintet de Cordes de la Filharmònica de Berlín, a Lleida

En el marc de la programació de LaTemporada Lleida, l’Auditori Municipal Enric Granados acollirà el concert 'De Viena a Praga'

Imatge dels músics de la Filarmònica de Berlín que actuaran a Lleida
El prestigiós Quintet de Cordes de la Filharmònica de Berlín, a Lleida | LleidaDiari.cat

El prestigiós Quintet de Cordes de la Filharmònica de Berlín visitarà Lleida en el marc de la programació de LaTemporada Lleida. Així, l'Auditori Municipal Enric Granados acollirà el concert 'De Viena a Praga' el divendres, 5 de març, a les 20.00 hores.

Música i músics de primer nivell com el Quintet de Cordes de la Filharmònica de Berlín acompanyaran el clarinet de Miquel Àngel Tamarit. Des de fa dotze anys, el prestigiós quintet de cordes que ha significat una referència en el panorama internacional de la música de cambra en implementar amb el contrabaix la formació de quartet de cordes, el que suposa expansionar el so a un paràmetre expressiu de curiós efecte orquestral.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Mantenen l'esperit que els va portar a crear aquesta prestigiosa formació

Els seus fundadors, el violinista Romano Tommasini i el violista Wolfgang Talirz, pertanyents a la plantilla de la Berliner Philharmoniker, i la violoncel·lista russa Tatjana Vassiljeva primer cello de la Concertgebouw Orquestra, mantenen l'esperit que els va portar a crear aquesta prestigiosa formació comptant en tot moment amb brillants companys com són el brasiler Luiz Felipe Coelho, primer violí de l'orquestra, i el contrabaixista letó Gunars Upatnieks.

Actuaran acompanyant al valencià Miguel Ángel Tamarit, un dels més destacats clarinetistes espanyols per la seva dilatada experiència i reconegut prestigi internacional amb el qual van treballant des de 2018. Les entrades (20 € / 15 € reduïda) ja estan a la venda a les taquilles de l'Auditori, Escorxador i Llotja, a l'oficina de Turisme de Lleida i al web de LaTemporada Lleida.


Comentaris

envia el comentari