Catalunya Diari

La Casa de la Música de Lleida organitza diverses activitats virtuals

Totes aquestes activitats es realitzaran per streaming pels canals i xarxes de les Cases de la Música

Imatge de l'artista Meritxell Gené
Pròximes activitats online de la Casa de la Música de les Terres de Lleida | JM Morales

La Casa de la Música de les Terres de Lleida presenta un mes de novembre farcit d'activitats online. Donades les restriccions i mesures de seguretat actuals per lluitar contra la propagació de la Covid-19, la recent inaugurada Casa de la Música de Lleida enceta l'activitat online amb un seguit de propostes molt interessants pels dies vinents.

Aquest dimecres Rafa Ariño oferirà una xerrada sobre fotografia aplicada a la música. El fotògraf lleidatà compta amb una llarga trajectòria seguint grups com Sidonie o Viva Suecia en les seves gires internacionals; el divendres 6 de novembre el raper terrassenc Lildami ens parlarà sobre música urbana. De ben segur molts seran els joves que voldran conèixer com poden crear les seves pròpies bases musicals.

La cantautora Meritxell Gené reflexionarà sobre 'La nova cançó'

Per tancar la setmana, el dissabte 7 de novembre la cantautora Meritxell Gené reflexionarà sobre 'La nova cançó' i el seu pes important en la història de la música catalana. Ja la setmana vinent, el divendres 13 de novembre, el cantautor senegalès Alu Spear farà una xerrada sobre la música africana anomenada: 'Sons d'Àfrica'. Totes aquestes activitats es realitzaran per streaming pels canals i xarxes de les Cases de la Música.


Comentaris

envia el comentari