Catalunya Diari

La projecció de Mary Shelley arriba aquest dimecres al CaixaForum Lleida

Tots els dimecres a partir de dimecres 15 de gener i fins al 26 de febrer, a les 10.30 hores acull una projecció

Mary Shelley, títol de la projecció que tindrà lloc demà dimecres 5 de febrer, a les 10.30 h a CaixaForum Lleida. La història de la projecció se situa a Londres del 1813. 

 

Mary Wollstonecraft Godwin, una impulsiva noia de 18 anys, s'enamora del poeta Percy Shelley, casat i amb fills, però quan el pare de la Mary s'assabenta de la relació, la fa fora de casa. Aleshores, ella i en Percy viatgen a Suïssa, vora el llac Léman, convidats a la mansió del també poeta Lord Byron. Allí, la Mary començarà a escriure la seva novel·la Frankenstein o el modern Prometeu.

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Nova edició del cicle Matinals de cinema

Produccions provinents de diversos països estan presents en la nova edició del cicle Matinals de cinema, l'aposta de CaixaForum Lleida pel cinema independent i d'autor, dels dimecres 15, 22 i 29 de gener i 5, 12, 19 i 26 de febrer, a les 10.30 hA través d'una acurada selecció dels films més ben valorats de l'escena alternativa actual, CaixaForum Lleida fa un recorregut pels corrents, estils, relats, directors i autors més destacats i/o emergents de cada indret.

 

A més, amb l'objectiu d'acostar-nos amb més profunditat a cadascuna de les seves realitats (o ficcions) i analitzar el film en el seu context, el pedagog i crític de cinema Marcel·lí Borrell comentarà cadascuna de les projeccions i resoldrà tots els dubtes que el públic de CaixaForum Lleida pugui plantejar. Tots els dimecres a partir de dimecres 15 de gener i fins al 26 de febrer, a les 10.30 h, CaixaForum Lleida brinda l'oportunitat de conèixer algunes de les històries més sorprenents i originals del panorama cinematogràfic actual.

 

L'actuació de Les Mademoicelli 

Les Mademoicelli són un quartet de violoncels format l'any 2016 per quatre dones unides amb la voluntat de gaudir i crear espectacles que apropin la música a tota mena de públic d'una manera lúdica i divertida. Les membres del grup s'han format a les universitats de Berlin, Londres, Basilea, París, Amsterdam, Graz i en centres tan prestigiosos com el Conservatori Superior del Liceu i l'ESMUC e Barcelona.

 

Al llarg de la seva carrera artística han estat premiades en els concursos El Primer Palau, Concurs Internacional de Llanes, Concurs de Música de Cambra Ecoparque de Transmiera, Concurs Internacional de Música de Les Corts, Concurs Nacional Ciutat de Xàtiva i Concurs de Música Arjau, entre d'altres. La seva proposta musical la defineixen amb una cita del compositor Astor Piazzola: «Sóc home de tango. La meva música fa pensar als que estimen al tango i als que els agrada la bona música».

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari