Catalunya Diari

La projecció 'La Número Uno', arriba al CaixaForum de Lleida

Els dimecres 15, 22 i 29 de gener i 5, 12, 19 i 26 de febrer, a les 10.30 h

Imatge del film 'La Número Uno'
La projecció forma part dels Matins de Cinema del CaixaForum | LleidaDiari.cat

Emmanuelle Blachey, una enginyera brillant, no dubta a lluitar per accedir al comitè executiu d'un gegant energètic francès. Ho aconsegueix després d'anys d'esforços, i aleshores un grup influent de dones la catapulta fins a la presidència. Però els seus adversaris, tots ells homes de negocis, li barraran el pas amb obstacles de tota mena.

Produccions provinents de diversos països estan presents en la nova edició del cicle Matinals de cinema, l'aposta de CaixaForumLleida pel cinema independent i d'autor, dels dimecres 15, 22 i 29 de gener i 5, 12, 19 i 26 de febrer, a les 10.30 h.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una acurada selecció dels films

A través d'una acurada selecció dels films més ben valorats de l'escena alternativa actual, CaixaForum Lleida fa un recorregut pels corrents, estils, relats, directors i autors més destacats i/o emergents de cada indret. A més, amb l'objectiu d'acostar-nos amb més profunditat a cadascuna de les seves realitats (o ficcions) i analitzar el film en el seu context, el pedagog i crític de cinema Marcel·lí Borrell comentarà cadascuna de les projeccions i resoldrà tots els dubtes que el públic de CaixaForum Lleida pugui plantejar.

Tots els dimecres a partir de dimecres 15 de gener i fins al 26 de febrer, a les 10.30 h, CaixaForum Lleida brinda l'oportunitat de conèixer algunes de les històries més sorprenents i originals del panorama cinematogràfic actual.

Properes projeccions que integren el cicle

EL DESPERTAR DE LAS HORMIGAS

Dimecres 19 de febrer, a les 10.30 h. En un petit poble de Costa Rica, la Isabel s'haurà d'enfrontar amb la pressió del seu marit, que li proposa tenir un tercer fill sense que ella senti el mateix.

LA CAÍDA DEL IMPERIO AMERICANO

Dimecres 26 de febrer, a les 10.30 h. En Pierre-Paul viu a Mont-real i un dia es troba, mentre treballa com a repartidor de paquets, dues bosses plenes de diners després d'un robatori fallit.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari