Catalunya Diari

Promoció 2x1 per a cinc espectacles de LaTemporada Lleida

Es podran comprar entrades exclusivament a les taquilles del Teatre Municipal de l’Escorxador i Teatre de la Llotja i només demà, 27 de març, coincidint amb aquesta celebració

Cartell de la promoció
Cartell de la promoció | LleidaDiari.cat

LaTemporada Lleida activa només demà, 27 de març, la promoció 2x1 per la compra d'entrades exclusivament a les taquilles del Teatre Municipal de l'Escorxador i del Teatre de la Llotja per als propers cinc espectacles de programació municipal fins a l'abril.

Aquesta oferta és exclusiva per la compra mínima de dues entrades per al mateix espectacle a les taquilles dels dos equipaments municipals.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

  

Els espectacles

Així, els espectacles que s'emmarquen dins d'aquesta promoció són:

  

  

'Los bancos regalan sandwicheras y chorizos' 

  

  

'El Llibertí'

  

  

 'Déjà vu'

  

  

'Concerto a tempo d'umore' 

  

  

'Qui ets?' 

LaTemporada Lleida també ha programat la lectura del missatge en commemoració al Dia Mundial del Teatre 2019, escrit enguany pel dramaturg cubà Carlos Celdrán. Així, prèviament a la representació de l'obra 'Los bancos regalan sandwicheras y chorizos', que serà divendres 29 de març, a les 21.00 hores, al Teatre Municipal de l'Escorxador, l'actriu lleidatana Aitana Giralt serà l'encarregada de llegir el text.

Lleidart Ensemble porta dissabte a l’Auditori Enric Granados ‘Fora de Sèrie'

L'Auditori Enric Granados de Lleida acull dissabte a les 19.00 hores el concert teatralitzat de 'Fora de Sèrie'. La música de la pantalla petita' de la formació LleidArt Ensemble. LleidArt vol anar més enllà de la música clàssica i per aquest motiu presenta una proposta escenificada amb la direcció artística de Ramon Molins. Nou músics de la formació pujaran a l'escenari a 'Fora de Sèrie' que es va estrenar l'any passat, per interpretar temes com 'Bola de Drac', 'Joc de Trons' o de produccions catalanes, com 'Merlí', 'El cor de la ciutat' o 'Nissaga de poder' i dibuixos animats tan populars com Arale, Bola de Drac, o noves incorporacions musicals com Ladybug, Gumball, Peppa Pig o Shinchan, entre altres.

L'espectacle està programat per al dissabte 30 de març a les 19 hores a l'Auditori Municipal i l'entrada costarà 13 euros - 11 euros si s'adquireix de forma anticipada- i 7euros pels estudiants de música i els socis del club Banyetes. El concert està organitzat amb la Paeria i l'Auditori Enric Granados, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya. Entrades a la venda a www.latemporada.cat i a la taquilla de l'Auditori Enric Granados.


Comentaris

envia el comentari