Catalunya Diari

Prop de 260 companyies s'inscriuen a la Fira de Titelles de Lleida

Prop de 260 companyies s'inscriuen a la Fira de Titelles de Lleida| ACN - Fotografia: Fira de Titelles

 

La Fira de Titelles de Lleida, que se celebrarà els dies 29, 30 d'abril i 1 de maig de 2016, arribarà a la seva 27a edició amb la recepció de 257 propostes d'espectacles per poder-hi participar, un número molt semblant al de la passada edició i que evidencia una continuïtat del bon estat de salut del certamen. 

Concretament, són 81 companyies catalanes (un 15% més que l'any passat), 102 companyies espanyoles i 74 companyies internacionals que han presentat els seus muntatges per a ser valorats i inclosos en la programació de la propera Fira. Ja s'ha començat a visionar aquests muntatges que es reben en vídeo i se'n farà una selecció per tal de confeccionar la programació on està previst que hi hagi entre 20 i 30 companyies.
 
A més de la recepció de propostes, la programació de la Fira també s'elabora amb espectacles que l'equip del Centre de Titelles ha visionat a través de la seva assistència a diverses fires, festivals, programacions i trobades professionals de Catalunya, Espanya i altres països, la qual cosa incrementa les propostes en més de 300.
 
La selecció dels espectacles participants es farà atenent a criteris de qualitat, nivell artístic, innovació i connexió amb els diversos públics, i es farà pública a la roda de premsa de presentació de la 27a Fira de Titelles. 


Comentaris

envia el comentari