Catalunya Diari

El públic es bolca amb la Fira de Titelles de Lleida malgrat l'amenaça de pluja

Fins aquest diumenge, les 26 companyies que participen en la Fira oferiran 28 espectacles

La Plaça de la Paeria de Lleida s'ha omplert de gom a gom.
La Plaça de la Paeria de Lleida s'ha omplert de gom a gom. | LleidaDiari.cat

Malgrat l'amenaça de pluja, el públic s'ha bolcat un any més amb la Fira de Titelles de Lleida, que ja arriba a la 29a edició. Per aquest dissabte s'han programat més de 15 actuacions en carrers i places de la capital del Segrià, que s'han omplert d'espectadors. Alguna de les funcions, com l'obra 'Kumulunimbu' a la plaça Sant Francesc, o 'Appeo ad un Filo' al pati de l'IEI, han penjat el cartell de complet. Aquest dissabte a la tarda fins i tot en algun moment han caigut quatre gotes. Però això no ha espantat el públic, que no s'ha mogut del lloc. I és que trobar un espai a les places i carrers que aquest dissabte han ofert espectacles de la Fira de Titelles no ha estat fàcil.

  

El pati de l'Institut d'Estudis Ilerdencs s'ha omplert d'espectadors que s'han volgut perdre la companyia italiana Di Filippo Marionette, que han fet ballar una bona varietat de titelles al ritme de la música a l'espectacle 'Appeso ad un Filo'. A la plaça de Sant Francesc la companyia Ortiga ha arrencat els aplaudiments del públic amb 'Kumulunimbu', la història d'amistat d'una nena i un núvol, que parla sobre la valentia, la injustícia o les migracions. A la plaça de la Paeria ja no hi cabia ni una agulla quan ha començat l'espectacle de teatre d'objectes i humor gestual 'Music Box' de Grib/Fadunito.

El pati de l'IEI, ple durant l'espectacle 'Appeso ad un Filo' dins la Fira de Titelles de Lleida.
El pati de l'IEI, ple durant l'espectacle 'Appeso ad un Filo' dins la Fira de Titelles de Lleida. | LleidaDiari.cat

 

Fins aquest diumenge, les 26 companyies que participen en la Fira oferiran 28 espectacles, 17 dels quals són estrenes, i un total de 101 actuacions, que es desenvoluparan en 26 espais de la ciutat, entre recintes tancats i a l'aire lliure. Hi ha acreditats uns 170 programadors i 300 professionals. També, com cada any, hi ha un mercat de titelles davant de la catedral de Lleida.

Un moment de l''Kumulunimbu', representació que s'emmarca en la Fira de Titelles de Lleida.
Un moment de l''Kumulunimbu', representació que s'emmarca en la Fira de Titelles de Lleida. | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari