Catalunya Diari

Es fa públic el videoclip de la tercera edició del No Surrender Festival

Més de 1.200 persones van interpretar la cançó 'Glory Days' el passat 29 de juny i com en les altres edicions, la gravació s'enviarà a Bruce Springsteen

FOTOGRAMA del vídeo oficial del No Surrender Festival 3
FOTOGRAMA del vídeo oficial del No Surrender Festival 3 | LleidaDiari.cat

El vídeo oficial de la tercera edició del No Surrender Festival, el festival d'homenatge a Bruce Springsteen, que es va celebrar el passat 29 de juny a Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell). En aquesta ocasió, el tema interpretat per més de 1.200 persones va ser 'Glory Days' i igual que ha passat amb els dos altres enregistraments, es farà arribar al cantant nord-americà.

Entre els músics que van participar en l'edició d'enguany n'hi havia que procedien tant de Catalunya com l'estat espanyol però també França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Anglaterra, Suïssa, els EUA i Austràlia. A partir de les dotze de la nit el vídeo de 'Glory Days' estarà penjat a Youtube. El de la cançó 'No Surrender', que es va interpretar el 2017, ja compta amb 1.200.000 visites.

Una duració aproximada de poc més de set minuts

El vídeo té una duració aproximada de poc més de set minuts i conté la interpretació de la cançó 'Glory Days' del 'Boss' per part de 1.240 músics entre cantants, guitarres, baixos, bateries, teclats i vents. L'enregistrament està fet amb diverses càmeres que es barregen entre els músics però també amb presses aèries captades amb drons. Seguint l'estil i el format de les dues primeres edicions, els participants van tots vestits amb la mateixa samarreta del festival que aquest any era de color blau amb les lletres de color rosa. Tot plegat es va gravar cap al capvespre del 29 de juny al camp de futbol d'aquest petit municipi de Ponent de 1.200 habitants.

Entre els músics participants n'hi havia de Catalunya, Galícia, el País Basc, Madrid, València, Andalusia i Mallorca, però també de l'estranger provinents de països com França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Anglaterra, Suïssa, els EUA i Austràlia.

FOTOGRAMA del vídeo oficial del No Surrender Festival 3
FOTOGRAMA del vídeo oficial del No Surrender Festival 3 | LleidaDiari.cat

 

La jornada va començar a primera hora del matí amb l'arribada dels músics que es van anar distribuint pel camp de futbol en funció de l'instrument que tocaven. Al migdia es van portar a terme els primers assajos i a les quatre de la tarda van començar els enregistraments per separat de cadascun dels instruments. A partir de les set de la tarda es va portar a terme la gravació del videoclip i la cançó es va arribar a interpretar fins a 10 vegades per poder captar totes les imatges necessàries. Les actuacions van finalitzar amb la interpretació del tema 'No Surrender', que dóna nom al festival i s'ha convertit en tot un himne.

La premsa internacional, present

Un esdeveniment tan singular com el No Surrender Festival no va passar desapercebut per la premsa internacional. Així, el prestigiós diari nord-americà 'The Wall Street Journal' no es va voler perdre l'esdeveniment i va cobrir el festival en directe amb un enviat especial.

L'espai cerveser de San Miguel, ubicat al Centre de Producció de Mahou-San Miguel a Lleida, ha estat l'escenari que ha acollit aquest dijous la presentació del vídeo de la tercera edició del No Surrender Festival, el festival d'homenatge a Bruce Springsteen, que es va celebrar el passat 29 de juny a Vilanova de Bellpuig.

FOTOGRAMA del vídeo oficial del No Surrender Festival 3
FOTOGRAMA del vídeo oficial del No Surrender Festival 3 | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari