Catalunya Diari

Tot a punt per la Festa de Moros i Cristians als balcons de Lleida

L’Associació edita el vídeo 'La veu dels càrrecs' amb missatges dels representants de les comparses

Cartell de l'esdeveniment
Lleida celebrarà la festivitat des dels balcons | LleidaDiari.cat

L'Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida ja ho té tot a punt per celebrar diumenge una commemoració confinada de la Festa.

Com ja es va anunciar dimarts, es demana la participació de tothom engalanant balcons i finestres i fent sonar la marxa mora 'Ximo', que és un símbol fester. La proposta és que diumenge, dia 17 de maig, celebrem aquesta 'Festa als Balcons', a les 12.00 i a les 18.00 hores, que són les hores d'inici de les entrades infantil i de gala si s'hagués pogut celebrar la Festa de Moros i Cristians amb normalitat.

Han editat el vídeo 'La veu dels càrrecs' 

Recordar que l'Associació de Veïns de Magraners farà sonar 'Ximo' des de la megafonia del centre cívic. D'altra banda, l'Associació també ha editat el vídeo 'La veu dels càrrecs' amb un recull de missatges dels representants protocol·laris d'enguany de les comparses i també dels capitans. Són desitjos per superar l'emergència sanitària i per gaudir d'una gran Festa de Moros i Cristians l'any vinent.

Aquí teniu l'enllaç: https://youtu.be/d0Rx3KlmGh4 Us recordem que la marxa 'Ximo' us la podeu descarregar en aquests enllaços: https://miclleida.org/wp-content/uploads/2020/04/ximo2020.mp3 https://www.youtube.com/watch?v=VqpoeEBCxJ8 Finalment, demanar que s'utilitzi l'etiqueta #festamicalsbalcons per penjar fotografies o vídeos a les xarxes socials o bé enviar-les a l'Associació

  


Comentaris

envia el comentari