Catalunya Diari

Punt Moc presenta el seu nou treball divendres a La Saleta de Lleida

Els 3 germans es dediquen completament a l'exploració del llenguatge més intrínsec en l'humà

Imatge del trio
Imatge del trio | LleidaDiari.cat

La companyia barcelonina Punt Moc presentarà aquest divendres, 25 d'octubre, a La Saleta de Lleida a les 20:30 h, (aportacions 8€), Dogma, el seu work in progress del seu últim espectacle que encara no s'ha estrenat. PuntMoc és una companyia de teatre físic i humor, creada el 2001 pels tres germans Boada Ferrer.

Els 3 germans es dediquen completament a l'exploració del llenguatge més intrínsec en l'humà, com és el moviment, concentrant-se en la cerca d'allò més genuí que amaguem dins, d'on se serveixen de l'expressió clownica. Mai s'han emmarcat en cap llenguatge ni estil concret, per això en cada espectacle han explorat noves tècniques que han aportat diferents estils, tot i no abandonar (almenys fins al moment) l'eix del qual parteixen: el teatre físic i el clown.

Temes actuals des d'una mirada moderna i crítica

La companyia treballa temes actuals i/o atemporals des d'una mirada moderna i crítica, amb un llenguatge estimulant i una posada en escena molt rítmica. Enfocats al públic de totes les edats i a l'espectador interessat en les noves formes de creació i nous llenguatges; els seus espectacles requereixen concentració, interès cap al desconegut i obertura de ment. Un exercici d'imaginació i creació col·lectiva constant, excitant i inconscient

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

La companyia ha estat presentant els seus espectacles per Catalunya i Europa participant en festivals com: Mimos Festival (Perigueux-France), Festival Cos (Reus-Catalunya), Chuncheon Mime Festival (South Corea), Kleines Fest (Hannover-Germany), IKF Freiburg (Freiburg-Germany), Mostra de Teatre Infantil i Juvenil (Igualada-Catalunya).

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari