Catalunya Diari

El Quartet Teixidor actua dijous a l’Auditori Enric Granados de Lleida

En el marc de la programació de LaTemporada Lleida oferiran el concert 'Emoció i passió: Mozart i Xostakòvitx'

Imatge del Quartet Teixidor
El Quartet Teixidor, dijous a l’Auditori Enric Granados | LleidaDiari.cat

El Quartet Teixidor oferirà aquest dijous, a les 20.00 hores, a l'Auditori Municipal Enric Granados, el concert 'Emoció i passió: Mozart i Xostakòvitx' en el marc de la programació de LaTemporada Lleida.

En aquest concert s'interpreta, d'una banda, el vuitè quartet del compositor rus, escrit el 1960 en només tres dies i dedicat a les víctimes de la guerra i el feixisme, transporta el públic des de la violència i ferocitat més esfereïdores fins a un silenci tranquil i calmat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A la segona part, el Quartet K. 499 de Mozart, conegut com a 'Hoffmeister' en honor al primer editor de l'obra, està ple de delicadesa i sensibilitat, és una música meravellosa que endinsa de ple en l'estil més madur de Mozart.

Ja es poden adquirir les entrades

El concert s'obre amb "Desolació", breu peça en què Enric Morera es va aventurar en un llenguatge expressionista d'avantguarda molt allunyat de les seves característiques sonoritats modernistes. Les entrades (preu: 11 € / Reduït: 9 €) es poden adquirir a les taquilles de l'Auditori, Teatre de la Llotja, Teatre Municipal de l'Escorxador, a l'oficina de Turisme de Lleida i als webs de LaTemporada Lleida i Auditori.


Comentaris

envia el comentari