Catalunya Diari

Quim Masferrer porta dissabte a La Llotja el monòleg 'Temps'

Quim Masferrer porta dissabte a La Llotja el monòleg 'Temps'| Redacció - Fotografia: Teatre de la Llotja

 

L’actor Quim Masferrer, conductor del programa El foraster de TV3, puja aquest dissabte a l'escenari de La Llotja de Lleida amb un monòleg colpidor. A 'Temps', dirigit pel reconegut membre d’Els Joglars Ramon Fontserè, li acaben de comunicar que li queden 90 minuts de vida. Una hora i mitja. 5.400 segons de batecs. Ni un més. 

Estrenat al Festival Temporada Alta, l’espectacle vol mostrar els diferents estats d’ànim pels quals passa el protagonista a l’escenari i, segons el seu director, “no és sinó una visió extreta de la realitat. Potser nosaltres, posats en la situació del personatge, actuaríem d’una manera semblant”.
 
Una hora i mitja de la més autèntica i plena llibertat de què mai podrà gaudir un ésser humà. La llibertat de passar comptes, de dir de veritat tot el que pensa, de ser sincer per una vegada. La llibertat de saltar-se les normes polítiques, socials i morals. La llibertat de qui no es pot empresonar, ni multar, ni imputar ni castigar.
 
Una hora i mitja d’intensa tristesa, de certesa de la mort, de comiats, planys, records, olors, amics, paisatges, amors... que mai més no sentirà. Desitjos insatisfets, tot allò que no ha pogut fer ni podrà fer mai. Un cúmul de ràbia, rancúnia, venjança... la llibertat de riure’s del mort i de qui el vetlla.
 
La tragicomèdia de la vida en 90 minuts. S’obre el teló. Comença el compte enrere.
 
Informació pràctica
QUIM MASFERRER · 'Temps'
Teatre de la Llotja
Dissabte 7 de febrer - 21.00 hores
Preu Amic 22 euros / Preu General 27 euros / Preu Grup 19 euros / Butaca Jove 8,25 euros
 
Venda d’entrades
- A les taquilles del Teatre de la Llotja: de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores; dissabtes de funció de 17.00 a 21.00 hores; i diumenges i festius de funció des d'una hora abans de començar la representació.
- A l'Oficina de Turisme de Lleida, ubicada al carrer Major, 31 bis: de dilluns a dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores; i diumenges i festius de 10.00 a 13.00 hores.
- Per internet a www.teatredelallotja.cat, les 24 hores del dia.


Comentaris

envia el comentari