Catalunya Diari

Racons de Llegenda programa diverses visites durant el Nadal

Racons de Llegenda programa diverses visites durant el Nadal| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Turisme de Lleida ha posat en marxa una nova edició de Racons de Llegenda especial per aquests dies de Nadal amb rutes guiades i interactives per descobrir l’essència cultural del Centre Històric de la ciutat. Les visites posen en valor racons que fan d’aquest barri una zona rica en patrimoni, cultura i història i, alhora, el dinamitzen amb propostes més vivencials i innovadores.

Aquest dissabte s’ha fet 'La Cobla dels Joglars de Nadal', la primera de les propostes programades. És una ruta interactiva que s’endinsa en la vida quotidiana de la Lleida medieval. Un joglar ha acompanyat els participants de la visita i els ha explicat els costums de Nadal. El recorregut s'ha centrat en la Costa del Jan i la Cuirassa, el Peu del Romeu, l’església dels Dolors, la Font del Roser, el Dipòsit de l’Aigua, La Panera i Sant Martí. Al Dipòsit, els assistents han estat convidats a veure el pessebre que s'hi ha instal·lat aquests dies.
 
La visita es repetirà el dissabte que ve, dia 27 de desembre, i el dissabte 4 de gener de 2015. Té un preu de 5 euros i hi ha l’opció de completar-la amb un taller relacionat amb el recorregut realitzat. Les visites són gratuïtes per als menors de 12 anys.
 
El punt de sortida és l’oficina de Turisme de Lleida, al carrer Major, a les 11.30 hores. Per a més informació i inscripcions: telèfon 973 700 319 o [email protected]


Comentaris

envia el comentari