Catalunya Diari

El primer Rap Festival de Lleida maridarà gastronomia i art urbà

Iniciativa pionera a l’Estat que combinarà la cuina amb l’art urbà de la mà de xefs i d’artistes del món de la música, el ball, la poesia i el grafiti

El cuiner Mateu Blanch
El cuiner Mateu Blanch | LleidaDiari.cat

El Caravista Restaurant de Lleida acull aquest dijous, dia 18 de juliol el primer Rap Lleida Festival, una iniciativa pionera a l'Estat que pretén maridar la cuina creativa i l'art urbà de la mà de professionals de la gastronomia i de diferents artistes del món de la música, el ball, la poesia i el grafit.

El primer Rap Lleida Festival —nom que juga amb el doble sentit de peix i estil musical— pretén oferir al comensal una experiència diferent en la qual es barrejarà la cuina creativa i d'autor de Mateu Blanch passat pel tamís de la cuina urbana amb exhibicions d'artistes urbans com són Marta B (poeta); Jordi Pasto (poeta); Krudel (grafiter); Right Boy (hiphop dancer) i Beeman Riu (speaker i poeta).

L'objectiu del sopar és que els comensals assoleixin una experiència sensorial original

Segons Mateu Blanch, xef de Caravista Restaurant, l'objectiu del sopar és que els comensals assoleixin una experiència sensorial original. «Una experiència sensorial que combini sensacions noves que aportarà aquest menú creatiu (el gust i l'olfacte) amb les derivades de les demostracions artístiques que s'aniran succeint al llarg de la vetllada (la vista i l'oïda)».

El menú raper preparat per Mateu Blanch en col·laboració amb el cuiner Roger Villaró, inclourà plats com un hot dog elaborat amb rap, llangueta i ceba cruixent; un rap amb salsa de kimchi i maionesa suau; un sam de cebiche de rap al préssec d'Alfarràs. Les postres seran presidides per unes barretes tokke a l'estil urban amb textures de xocolata.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari